Neste kamp
Kongsvinger - HamKam
25.09.2020, 20:30
Forrige kamp
Kongsvinger - HamKam n - n
25.09.2020, 20:30
Glasskula: Sandnes Ulf – Kongsvinger
En tøff bortekamp venter KIL i oppgjøret mot Sandnes Ulf søndag. Vinner KIL den kampen begynner det å lukte topplag.


KIL-spillerne er stinne av selvtillit etter fem kamper uten tap. Ja, KIL har vunnet de fire siste kampene. Sist helg feide de røde og hvite Rogalandslaget Randaberg av banene med sifrene 4-1. Nå venter et annet bunnlag fra Rogaland, Sandnes Ulf på motsatt banehalvdel. Selv om Sandnes ligger under nedrykksstreken med fattige tre poeng blir dette en tøff bortekamp for KIL-gutta.

Nyopprykka Sandnes har spilt flere jevne kamper i år og flere av tapene har vært med ett måls margin. Laget lider litt av det samme problemet KIL gjorde som nyopprykka i fjor – marginene går mot en. Vi håper det fortsatt butter i mot for Sandnes.

Laget styrket stallen foran årets sesong med flere avdanka fotballspillere. Vi nevner i fleng Edier Frejd, Bo Andersen, Kamal Saaliti, Lennox Kanu, Kenneth Sola. Ut fra tabellsituasjonen er det ingen av spillerne som har hevet laget merkbart.

Før sesongen var det store forventninger til laget, men som tidligere skrevet har det buttet i mot. Nå er det flere som begynner å få kalde føtter og frustrasjonen sprer seg. Ifølge lokalavisen murres det i byen og flere har begynt å stille spørsmål ved trenerteamet. Vi håper frustrasjonen blir større etter søndag kamp.

KIL imponerte stort mot tabelljumbo Randaberg hjemme sist helg. 4-1 kunne fort vært 7-1 hadde KIL-spillerne vært litt mer effektive foran mål. Det er gledelig at Tuelo stadfester at formen er på annmarsj. I tillegg merker vi oss at Christian Aas også vet hvor målet står og at ballen skal skytes mellom de tre stengene.

Men kampen på søndag blir tøff. Vi må tilbake til 2008 for å finne sist møte mellom de to lagene. Lagene spilte 0-0 på Gjemselund, mens KIL vant knepent 2-1 borte. Med andre ord to jevne kamper.

Sandnes kjenner kniven på strupen og må vinne hjemme mot KIL. KIL-laget oser av selvtillit og det er en viss fare for at fire seire på rad kan ha gått i hodet på gutta. Vi tror ikke KIL vil spille like offensivt borte som de gjorde i sist hjemmekamp. Derimot tror vi laget vil være litt avventende og heller satse på raske overganger.

Dessverre tror vi ikke Brogeland finner plass til Solum i startoppstillingen, men starter kampen med følgende 11 spillere:

Deinoff - Linnes, Førsund, Shindika, Fazlagic - Tuelo Johannesen, Krogh Gerson, Berg Hansen, Aas - Holmen, Güven.

Glasskula ser en jevn kamp, som preges av stillingskrig. Sandnes tar ledelsen 1-0, men står ikke mot et godt KIL-lag hvor Tuelo setter inn 1-1 målet.Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud