Neste kamp
HamKam - Kongsvinger
03.07.2020, 20:30
Forrige kamp
HamKam - Kongsvinger n - n
03.07.2020, 20:30
Glasskula: Skeid – Kongsvinger
Husker du Glen Atle Larsen? Torsdag møter fotballnomaden fra Stord og hans nåværende klubb Skeid KIL til cupkamp.


KIL massakrerte Fjellhamar 10-0 i 1.runden i NM. Ja, KIL imponerte stort i cupkampen og fulgte opp med en fantastisk borteseier mot Sandefjord i den TV-sendte seriekampen sist søndag. Da snudde KIL 0-1 til seier 2-1.

I første cup-runde slo Skeid divisjonskollega Valdres 3-1 på bortebane. Skeid er ubeseiret i år og står i serien oppført med to seire og en uavgjort. Torsdag kan denne ”trenden” bli brutt.

Gjennom årene har KIL spilt en rekke kamper mot laget fra Torshov. Ifølge lagets hjemmesider har KIL vunnet 13 av oppgjørene, seks kamper endte uavgjort og Oslo-laget har vunnet fire av oppgjørene.

Sist de to lagene møttes i cupen var i 1984. Det ble ingen mål i oppgjøret som ble spilt i Oslo. Omkampen på Gjemselund vant KIL 3-1.

På papiret skal det være forskjell på KIL og heislaget Skeid. Men ofte har vi sett at teori og praksis ikke alltid vandrer hånd i hånd. Skeid har den fordelen at de ikke har spilt kamp på over en uke, og dermed bør være uthvilt. KIL-spillerne kjenner nok arbeidsseieren fra Sandefjordkampen i beina. Men de to siste kampene bør ha gitt KIL såpass med selvtillit til at de bør kruse i land en seier mot Skeid.

Torsdag kan det bli gjensyn med en tidligere KIL-spiller. Den ikke så altfor kjente spilleren Glen Atle Larsen har vendt hjem etter et kort opphold i Danmark, og i fjor høst skrev fotballnomaden under for Skeid. I stallen til Skeid finner vi for øvrig Thomas Brandshaug som flere ganger tidligere har senket KIL. I tillegg har klubben kontrakt med broren til Øyvind Hoås, Torgeir.

Cup-statistikken har KIL med seg. I cupens 2.runde har vi de siste årene vunnet med god margin. Vi må tilbake til 2006 for å finne en sliteseier i 2.runde. Den gang vant vi 3-2 borte mot Per Brogelands tidligere arbeidsgiver Eidsvold Turn.

Vi er litt spent på om Per Brogeland sparer noen av spillerne til kampen 16. mai da Randaberg gjester Gjemselund. Det er etter glasskulas mening ikke noe poeng å spare spillere, dog mener vi det er flere spillere som bør testes ut og som har vist at de har noe å bidra med i startoppstillingen. Blant annet tror vi at Kim Deinoff igjen får vokte målet, at Aas blir henvist til benken og at det unge stjerneskuddet Solum får starte.

Vi gleder oss over at Güven er tilnærmet frisk og tror han spiller fra start. Som kjent sto han over kampen mot Fjellhamar. Gledelig er det også at Tuelo har funnet tilbake til skåringsformen (4 mål på to kamper)

Vi tror og håper KIL stokker litt om på laget og stiller med følgende 11 spillere:

Deinoff - Pierau, Førsund, Shindika, Fazlagic - Tuelo Johannesen, Krogh Gerson, Berg Hansen, Linnes - Güven, Solum.

Glasskula tror KIL lett går videre til 3. runde. KIL er og blir et bedre lag enn Skeid. Vi tror KIL drar i land en 3-1 seier. Målskårerne bak den oppskriftsmessige seieren heter Adem Güven og Magnus Solum (2).
Del på facebook
Kommentarer


Stemmer det at Pierau er Skeid-gutt. Lot det forbigå i stillhet.
Av Neil Lennon på 14.05.2011 - 13:27:30

Tja, vet ikke om det er der han tråkket rundt helt fra starten av. Men det var nå der han var før han dro til Eidsvoll
Av Raggen på 13.05.2011 - 07:57:17

Kommer Pierau opprinnelig fra Skeid?
Av Poltergeist på 12.05.2011 - 16:02:48

Sikker på at de stiller med: Deinoff - Linnes, Joseph, Førsund, Fazlagic - Aas, Dosso, Krogh, Tuelo - Güven, Holmen.
Av KIL på 12.05.2011 - 11:31:03

Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud