Neste kamp
Kongsvinger - HamKam
25.09.2020, 20:30
Forrige kamp
Lillestrøm - Kongsvinger 2-0
21.09.2020, 18:00
Glasskula Molde-KIL
Rosenes by venter!

For første gang siden 1999 spiller KIL kamp på Røkkeløkka.

KIL og Molde har møtt hverandre 34 ganger siden 1984, deriblant to ganger i cupen. KIL har vunnet 11 kamper, der har blitt uavgjort åtte ganger og Molde har vunnet 15 ganger. (Tallene er selvfølgelig hentet fra www.fozzum.com/kil )

Molde rykket ned fra Tippeligaen i 2006. Men de beholdt likevel noen av de beste spillerne sine og er stor opprykksfavoritt i årets Adeccoliga. Molde har plassert seg på opprykksplass på tabellen og ingen vil vel bli overrasket om de blir værende der.

Molde gikk på en lei smell i forrige helgs cuprunde. De røk ut mot et lag fra lavere divisjoner som faktisk har et navn som er veldig vakkert i begynnelsen: KIL/Hemne. Er dette et tegn på at Molde ikke takler å spille mot lag som heter KIL?

Det er nok et svært revansjesugent Molde som tar imot laget fra skogene på mandag. Molde går selvfølgelig til kampen som store favoritter. Men Molde har hangla litt innimellom, så håpet er der.

KIL har vært gjennom en svært vanskelig periode. Dette kan slå to veier: Man blir styrket av motgang og slår grusomt tilbake, eller det brer seg en apati i hele organisasjonen. I så måte er vel ikke en bortekamp mot Molde det ideelle for å snu resultatmessig motgang.

Hva gjøres så med de 11? Jo, Berntsen plukker ut disse: Månsson - Guiomar, Førsund, Ryen, Smolinski - Sylling Olsen, Linstad, Fremming - Pelu, Samuelsson, Torp.
Som vi kjenner til er det skadeproblemer på midtbanen. Petter Linstad har klart seg brukbart og får fortsette sentralt. Ellers gir laget seg selv.

Hva kan man forvente i en bortekamp mot divisjonens beste lag i en turbulent tid? Absolutt ingen kan forlange poeng. Men glasskula tror og håper at et skjerpet KIL lag som igjen har funnet tilbake til viljen og gutsen gir Molde kamp. Molde vinner 2-1 men KIL taper med flagget til topps og viser sportslig framgang fra de siste kampene. Det er tydelig at Peter Samuellson nekter å gå av en bane før han har putta. Så han putter KILs mål.

Glasskula ser sportslig framgang og lysere tider etter Molde kampen!Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud