Neste kamp
Stjørdals-Blink - Kongsvinger
13.07.2020, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Tromsø 0-2
06.07.2020, 18:00
Referat fra årets første busstur til Nybergsund
Det er gøy på tur, vi har nettopp sett oss nødt til å avlyse helgens buss til Fjellhamar, men håper folk henger med på kommende bussturer i sesongen!


Som bussansvarlig ser jeg frem til årets sesong, Det er alltid stas å legge ut på tur med grævlinggjengen. Vi planlegger 7 turer i år, en hver måned frem til sesongslutt. Hvis det skulle bli lokaloppgjør i Cupen vil vi også forsøke å sette opp busser til disse kampene i tillegg.

Kombinasjonen TV-kamp og påskestart er ikke det mest gunstige utgangspunktet for å fylle en buss. Men etter den relativt greie seieren mot Mjøndalen hadde vi likevel trua på enkelt å fylle minst 1 buss til Nybergsund, selv etter tapet mot Alta tikket påmeldingene inn jevnt og trutt utover dagene før avreise, og vi endte til slutt opp med en full buss.

Det var gledelig å se at det var mange nye unge fjes som dukket opp på Tavernaen søndag formiddag på avreisedagen. Vi ønsker å legge til rette for at alle fra hardcore supportere som stiller opp uansett, til barnefamilier og ungdom og eldre skal ha en fin og trygg opplevelse på tur med oss. Som før satte vi de som ønsket å nyte litt medbrakt på veien bak i bussen, og de som ønsket en roligere tur, samt folk under myndighetsalder lengre frem i bussen.

Nettbuss velger nok ikke de siste årsmodellene av sine busser når de skal kjøre oss på tur. Som vanlig funket ikke høytaleranlegget så vi kunne få vår dose med KIL-hymner på veien. Dassen var tett deler av turen og ikke noe vann i springen. Vi vil ta opp dette med Nettbuss ved bestilling av neste tur.

Turen oppover gikk radig, betaling og den obligatoriske tippekonkuransen gikk uten problemer. Etter en liten teknisk hvil på Elverum hvor Fredrik bød på pølsefest i sin Narvesen-kiosk, reiste vi videre inn i skogen og testet stemmebåndene på bussen før vi ankom Nybergsund i god tid før avspark.

Vi fikk som vanlig valget mellom å stå på en slags stillasje med noen stoler, eller på flatbakken bak det ene målet. De fleste valgte det siste, og vi pyntet flekken vi var tildelt i røde og hvite farger før avspark. Vi sang enkelt ut de få supporterne i Æljbærjet som for sikkerhets skyld hadde utstyrt seg med både ropert og tromme. Håpløst.
Ellers kan vi anbefale Nybergsund å sette opp et ‘Nymalt’-skilt på kiosken sin, flere av oss fikk ekkel blå maling på vår vakre røde supporterbekledning når vi kjøpte kalde pølser og varm brus. Vi vurderer å sende faktura, men da går vel hele Nybergsund konk...

Kampen var som kjent ikke allverden, KIL tapte, og vi satte oss på bussen og smådeppet nesten hele veien tilbake til Vinger. En mystisk bussjuke forekom også blant noen av deltagerne på veien hjem. Tippekonken ble vunnet av 3 personer, som fikk ca 350 sølvpenger hver i premie.

Vi prøver igjen mot Sandefjord 8.mai, og håper på full buss og god stemning.

Mvh
BussansvarligDel på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud