Neste kamp
Stjørdals-Blink - Kongsvinger
13.07.2020, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Tromsø 0-2
06.07.2020, 18:00
GOD JUL!
Vi runder av året med et par godbiter fra youtube, og litt "livsviktig" informasjon før neste sesong.

Et år i Tippeligaen er unnagjort, dessverre endte det opp med at vi må tilbake i Adeccoligaen, men vi er plutselig tilbake.

Vil med dette benytte sjansen til å takke alle som har bidratt for supporterklubben gjennom sesongen, på dugnad før og etter kamper, og til å skape stemning på tribunen. En del av det vi har utrettet gjennom året er dokumentert på følgende videosnutter, enjoy:


Avslutter med en liten oppfordring vedrørende innmelding I supporterklubben før kommende sesong:

Det vil som vanlig bli sendt ut fakturaer til tidligere medlemmer på nyåret. Men for å spare litt penger på papir, porto og annet pjatt, så håper vi at flest mulig vil følge vår oppfordring om å betale direkte til vår konto. Nå som vi har blitt nesten 800 medlemmer er det faktisk en del kroner å spare når det tross alt er snakk om over 8 kr i porto bare for å få sendt ut en stk faktura. Derfor er det utrolig fint om folk setter pengene for innmelding i 2011 rett inn på vår konto.

Og bare så det er nevnt, som medlem i Supporterklubben vil du også neste år få rabatt på alle bussturer vi arrangerer, supporterutstyr og "hurra-brus" på Telegrafen før kamper. Alle medlemmer vil også få sesongkort til supporterfeltet på sittetribunen for 1.600 kr (Felt-J, samme plassering som de siste årene). Mer info om dette her:

http://www.kil.no/no/billetter

Prisene er som tidligere år:

150 kr for voksne (16 år eller eldre), 100 kr for 15 år og yngre!

Betal til:

Kongsvinger Supporterklubb
PB 125
2201 KONGSVINGER

Kontonummer: 1840.09.06722

Tidligere medlemmer merker innbetalingen med sitt medlemsnummer.

NB! Nye medlemmer bør i tillegg til å betale inn kontingenten sende oss en mail slik at vi får registrert navn og adresse, følg instruksjonen på denne siden:

http://www.kilsk.com/popup/viskontakt.php

Hvis du som nytt medlem betaler inn direkte på vår konto, gi beskjed om dette i mailen du sender oss, om merk gjerne selve innbetalingen med "NYTT MEDLEM" som betalingsinformasjon i nettbanken!

Håper alle gamle og mange nye blir med oss videre i 2011, viktig at vi trykker på videre selv om vi er tilbake i Adeccoligaen, gutta trenger fortsatt all den støtten de kan få. I 2010 endte vi opp på smått fantastiske 771 medlemmer. Takker alle for bidraget, og håper vi blir enda flere i år.

Når det gjelder selve medlemskortene blir det samme opplegg som tidligere år. De vil bli trykket rett før seriestart. Etter dette vil kortene bli utdelt i supportersjappa vår nede på Gjemselund på de 2 første hjemmekampene. Deretter blir kort som ikke er hentet etter dette sendt ut i posten.

GOD JUL, OG GODT NYTT KIL-ÅR!

KIL SUPPORTERKLUBB
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud