Neste kamp
Stjørdals-Blink - Kongsvinger
13.07.2020, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Tromsø 0-2
06.07.2020, 18:00
Draktauksjonen 2010
Vi overlater årets draktauksjon til KIL og QXL, greit med folk som kan, og har systemer til å ta seg av slike oppdrag. Pengene går som vanlig til verdens beste sak, så bi håper mange vil by også i år.


Som flere kjenner til har vi i supporterklubben de siste årene kjørt auksjon av draktene som er benyttet av gutta på KIL i løpet av året som har gått.

Denne høsten har KIL selv kjørt masse auksjoner (via QXL) av forskjellige drakter som et ledd i jobben med å få inn penger. Dette fungerer såpass bra at vi rett og slett velger og benytte oss av QXL også for auksjonen av spillerdraktene.
Det er en utrolig tidkrevende jobb og oppdatere en slik auksjon, så da er det like greit og overlate jobben til de som kan det best, og har systemer for å ta seg av oppgaven.

Alle draktene til gutta, både hjemme og bortedrakt, finner du på denne linken:

http://auksjon.qxl.no/KILToppfotball

Drakta til en av gutta som har kjempet i Tippeligaen det siste året må vel være litt av en julegave, lykke til i budrunden :-)

PS! I fjor fikk vi inn 50.000 kr på tilsvarende auksjon, målet må vel da være å slå dette i år, selv om auksjonen er flyttet over på QXL ;-)

Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud