Neste kamp
Kongsvinger - HamKam
25.09.2020, 20:30
Forrige kamp
Lillestrøm - Kongsvinger 2-0
21.09.2020, 18:00
Glasskula: KIL - Rosenborg
Så er vi kommet til årets nest siste serierunde, og årets siste hjemmekamp. Og hvorfor ikke avslutte på Gjemselund med det laget som nylig tok enda et nytt seriegull? Vi ønsker Rosenborg velkommen til Gjemselund!

I tradisjonens tro blir det andeløp i Glomma på søndag, som en fin oppvarming til det som skjer kort tid senere på Gjemselund. Vårt kjære KIL tar imot årets seriemester Rosenborg.

Kampen om årets gullmedalje i Tippeligaen stod lenge mellom Vålerenga og Rosenborg. Men som vanlig ble det nok en gang Rosenborg.

Ikke noe hadde vært bedre å avslutte sesongen på Gjemselund med seier mot Rosenborg. Men for å være helt ærlig, så er det vanskelig å tro at KIL som kun står med 4 seire denne sesongen, er det laget som skal påføre Rosenborg deres første tap for sesongen.

Den siste tiden har jeg hørt veldig mange meninger om denne kampen. Alt ifra at ”selvsagt vinner RBK”, og ”Rosenborg er allerede seriemester, det gjør det enklere for KIL”. For å ta litt tak i den siste kommentaren, så kan det vel godt hende at det vil gjøre det enklere for KIL. Men samtidig vil jeg tro at Rosenborg er interessert i å avslutte sesongen med 0 tap. Derfor tror jeg egentlig ikke at det spiller noen rolle om seriegullet allerede er delt ut.

Rosenborg er selvsagt et lag vi har møtt tidligere, og på Gjemselund har vi møtt trønderne 17 ganger – i seriesammenheng, og slik ser statistikken ut:

7 (seire) – 5 (uavgjort) 5 (tap)

Den siste hjemmekampen mot RBK ble spilt i 1999, Rosenborg reiste hjem igjen med en knepen 1-0 seier. Sesongen før der igjen endte kampen på Gjemselund hele 2-8.

Slik tror vi KIL stiller fra start i morgen:

Olav Dalen – Martin Linnes, Edier Frejd, Henry J. Shindika, Yngvar Håkonsen – Carl Erik Torp, Lars Christian K. Gerson – Mame Niang – Olav Tuelo Johannesen, Kai Risholt, Adem Guven.

Ørjan Berg Hansen er ute med karantene i denne kampen. Bobbie F. Da Cruz er så vidt vi vet ikke ute med karantene, ei heller skadet. Men vi har allikevel plassert han på benken fra start i denne kampen! Grunnen til det er rett og slett at vi vil ha Frejd inn i midtforsvaret i denne kampen, da føler vi samtidig at det er naturlig å plassere Linnes på backplassen.

Kamptips: 1-1

Så håper vi selvsagt at glasskula bommer igjen, slik vi stort sett har gjort denne sesongen, og at KIL sørger for litt spenning i kampen om kvalik!

Det er heller ikke forseint å stemme fram årets KIL spiller. Hvordan du går fram for å gjøre det, ser du her:

http://www.kilsk.com/Hjem.php?nyhetsID=369Del på facebook
Kommentarer


Det håper Glasskula også :)
Av Glasskula på 30.10.2010 - 22:26:14

KIL vinner!
Av martin på 30.10.2010 - 22:10:00

Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud