Neste kamp
Lillestrøm - Kongsvinger
21.09.2020, 18:00
Forrige kamp
Lillestrøm - Kongsvinger n - n
21.09.2020, 18:00
Glasskula: KIL - Start
Ikke mange kampene igjen av denne sesongen. Og det er kanskje like greit på en måte, for denne sesongen har vært alt annet enn rød som KIL drakten. Morgendagens kamp er årets nest siste kamp på Gjemselund. Vi ønsker Start velkommen til Gjemselund.

Tabellmessig ligger vi kanskje på en plass som forventet før sesongen, selv om undertegnede og flere antakeligvis hadde håp om noen plasser høyere opp på tabellen. Mye uro på grunn av utenomsportslige saker preger tilværelsen på Gjemselund. Og for å være ærlig er glasskula spent på hvordan dette påvirker spillerne foran en kamp som må vinnes, skal det overhodet være håp om Tippeliga i 2011.

Kanskje er det greit at sesongen går mot slutten. Men det hadde vært veldig godt hvis KIL kunne overraske ”alle”, å komme styrket ut av situasjonen som i dag preger klubben. I denne sammenhengen faktisk karre til seg nok poeng til å klare seg i Tippeligaen. Det ble sagt før sesongen at hvis KIL overhodet skulle ha noen sjanse til å beholde plassen sin Tippeligaen, så måtte nok poeng være sikret før sesongavslutningen. Dette ble sagt da terminlista for denne sesongen ble offentliggjort. Når man tenker tilbake på dette, så undrer undertegnede: Skal vi legge inn årene nå? Skal vi la klubben rykke ned? Skal vi rett og slett bare gi opp?

Et ensidig svar på alle disse spørsmålene er selvsagt nei! Vi skal fighte, tro og håpe at KIL kaprer nok poeng til å spille i Tippeligaen også neste sesong. Jeg vet at KIL står overfor en av sine tøffeste utfordringer noensinne, men sammen er vi sterke! Og når jeg skriver sammen, så mener jeg laget, klubben, supporterne osv. Ingenting er umulig?

Og så lenge det er liv er det håp. Kanskje enkelt å sitte og skrive en slik setning. Men så vidt jeg vet, står det igjen 4 kamper av sesongen 2010. Opp til Hønefoss på kvalik er det 6 poeng.

Morgendagens motstander er Start. Vårt første møte med klubben denne sesongen, som har tilhørighet i Kristiansand, fant sted på selveste 16. mai. Fotballens store dag her i Norge. Noen stor dag ble det ikke for vårt kjære KIL, som dessverre tapte 3-0. Ekstra surt var resultatet pga en dommer som ikke våget å gjøre det han skulle gjøre. Men nok om det.

Tidligere oppgjør mot Start, i Tippeligaen, på Gjemselund:

Statistikken viser: 6 (seiere) – 4 (uavgjorte) – 6 (tap).

Uten at vi skal gå noe nærmere inn på dette i denne glasskula, så vil det bety at vi faktisk har en bedre statistikk på bortebane på Start. Statistikken på Gjemselund er ikke ille, men dette er vår sjanse til å gjøre den enda bedre! Det er vår sjanse til å revansjere tapet fra i vår, og ikke minst: DET KAN VÆRE VÅR MULIGHET TIL Å KAPRE INNPÅ HØNEFOSS!

Slik tror vi KIL spiller fra start MOT start i morgen:

Olav Dalen – Edier Frejd, Henry J. Shindika, Bobbie F. Da Cruz, Yngvar Håkonsen – Ørjan Berg Hansen, Carl Erik Torp, Lars Christian K. Gerson – Olav Tuelo Johannesen, Kjell Rune Selling, Martin Linnes.

Hvordan ender denne kampen?
Kanskje er det hjertet som styrer. Men vi tror KIL vinner 2-1 mot Start. Målscorere for KIL:
Kjell Rune Sellin (2).
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud