Neste kamp
Kongsvinger - HamKam
25.09.2020, 20:30
Forrige kamp
Lillestrøm - Kongsvinger 2-0
21.09.2020, 18:00
Glasskula: Molde - KIL
Det blir tidligere mørkt om kveldene, og for hver dag som går blir det enda kaldere. Men selv om vi har kommet inn i oktober, så ruller fotballen videre. Denne gangen tar vi for oss Molde – KIL.

Molde hadde lenge en svært dårlig sesong, og bestemte seg for noen uker siden å bytte trener. Ut med en svenske og inn med en tysker. Owe Rosler og Gunnar Halle ble redningsmennene som skulle redde Molde fra nedrykk til Adeccoligaen. Det ser vel ut til at dem skal dra redningsaksjonen i havn, men fortsatt er det 15 poeng og spille om, og Molde kan fortsatt havne på kvalik eller direkte nedrykk.

Skal det sistnevnte være aktuelt må nok KIL ta 3.poeng på søndag. Men skulle Molde stikke av gårde med seieren, vil undertegnede ta det for gitt at KIL og Hønefoss gjør opp om kvalik og direkte nedrykk.

Forutsetningene er i alle fall at med seier til Molde, vil KIL ha hele 12 poeng opp til Molde. Og med 4 kamper igjen etter denne serierunden, så sier det seg selv at det bare er teori som kan redde KIL fra kvalik/nedrykk.

Molde er et lag vi har møtt veldig mange ganger i på Aker Stadion. 18 kamper viser historikken, deriblant to cupkamper.

Før helgens serierunde ser det slik ut for KIL:

5 seiere – 2 uavgjort – 9 tap.

De to kampene som ikke er regnet med her, var denne cupkampen hvor KIL vant 3-0. Og i fjor vant Molde 1-0. Noe som egentlig føltes litt ufortjent den gang.

Slik tror vi KIL spiller fra start mot Molde:

Olav Dalen – Edier Frejd, Bobbie F. Da Cruz, Henry J. Shindika, Yngvar Håkonsen – Lars Christian K. Gerson, Carl Erik Torp – Mame Niang – Olav Tuelo Johannesen, Kjell Rune Sellin, Adem Güven.

Går dette laget inn så vil det si at Martin Linnes vrakes. Noe som egentlig er veldig uheldig, da han har gjort et meget positivt inntrykk denne sesongen. Det ville vel ikke være noen stor overraskelse hvis Tony Gustavsson allikevel finner plass til Linnes fra start.

Selv om dette er en viktig kamp for begge lag, tror vi dette blir en kjedelig affære. Lagene går til pause med 0-0, KIL scorer i det 59min etter en corner ved Mame Niang, dessverre utligner Molde før full tid.
Del på facebook
Kommentarer


linnes skal spille
Av martin på 03.10.2010 - 00:15:57

Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud