Neste kamp
Kongsvinger - Åsane
31.05.2020, 18:00
Forrige kamp
KFUM Oslo - Kongsvinger n - n
24.05.2020, 18:00
Glasskula: KIL - Stabæk
For 2 uker siden ble det seier mot nedrykksklare Sandefjord på Gjemselund. Skal vi ta vår andre strake seier på Gjemselund? Denne gangen venter Stabæk…

Et av mine høydepunkter denne sesongen vil definitivt være Olav Tuelo Johannsens fantastiske scoring i bortekampen mot Stabæk i Telenor Arena, ganske tidlig i denne sesongen. For øvrig var dette en kamp som like gjerne kunne gått i KILs favør. Men dette var bare begynnelsen på en historie om en sesong, der det etter hvert skulle vise seg at dette ikke er sesongen der så mye går de rødes vei.

Seieren mot Sandefjord smakte ubeskrivelig godt. Og den seiersgleden vil vi definitivt oppleve igjen da dommeren blåser av kampen mot Stabæk.

Skadesituasjonen for Stabæk er ikke så aller verst, men en av de aller viktigste Daniel Nannskog er langtidsskadet, og spiller ikke dagens kamp på Gjemselund. Ellers er alle tilgjengelige.

Når det gjelder KIL, så er samtlige klare der også. Thomas Myhre er fortsatt skadet, og keeperkollega Conny Månsson er som kjent fortsatt skadet. I forhold til kampen mot Aafk forrige helg, så er Mame Niang tilbake igjen, etter å ha vært ute med karantene.

Slik tror Glasskula at KIL stiller fra start i morgen:

Olav Dalen – Edier Frejd, Henry J. Shindika, Bobbie F. Da Cruz, Yngvar Håkonsen – Carl Erik Torp, Lars Christian K. Gerson – Mame Niang – Adem Güven, Kjell Rune Sellin, Olav Tuelo Johannesen.

Kampen mot Aalesund var ikke så veldig imponerende. Men vi tror laget reiser seg fra den ”prestasjonen” som ble vist fram der.

Hvordan ender denne kampen?

Stabæk har skuffet denne sesongen, i hvert fall i forhold til egne forventninger. Deres viktige spiller Daniel Nannskog er skadet, noe som selvsagt er en fordel. Men Stabæk har også andre spillere i begge ender av banen, som kan vise seg å bli matchvinnere. I målet er det vel ingen overraskelse hvis landslagskeeper Jon Knudsen er å finne. Så gjennstår det å se om han er nødt til å finne baller i nettet…..

Vårt tips denne gangen: 2-1 (H). Målscorere for KIL: Mame Niang og Adem Güven.

Så sees vi vel på Gjemselund?

Kveldens dommer er forøvrig Dag Vidar Hafsås (Kolstad).
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud