Neste kamp
Stjørdals-Blink - Kongsvinger
07.06.2020, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Åsane n - n
31.05.2020, 18:00
John Pelu
En svenske i rødt og hvitt!

John Pelu. KIL spiller. Forhåpentligvis i minst tre år framover.

I fjor høst fikk vi supportere en ny helt, John Pelu kom på lån fra Øster og tok supporterne med storm. Med sin ekstreme fart og gode teknikk tilførte han laget noe som manglet. Han ga laget en ny dimensjon. Etter sesongslutt var det lenge i tvil om han skulle signere permanent for KIL. Spekulasjonene gikk i ukesvis på supporterforumet. Noen av oss observerte at han tok farvel på KIL festen. Mange fryktet det verste. Det var derfor en stor glede for alle supportere da han endelig skrev under for KIL. På en treårskontrakt!

I oppkjøringen til sesongen slet han litt med skader men heldigvis ble han klar til seriespillet. Og han har markert seg til de grader. Er pr i dag toppscorer og er alene ansvarlig for minst halvparten av poengene KIL har tatt.

Jeg vil påstå at John Pelu er den beste angrepsspilleren som har vært i KIL på ti år. Minst. Sjelden har vi hatt enkeltspillere som driver motstandernes forsvarere til vanvidd. Enda sjeldnere har vi hatt spillere som i tillegg til å være artist også scorer mål! John Pelu er et funn. En ekstremt god fotballspiller som kan være forskjellen på seier og tap. Han er fortsatt ung og kan utvikle seg videre. John Pelu er en klassespiller. Og han spiller i KIL!

Historien viser at god menneskebehandling på sikt gir gode resultater. At en del av de største stjerner har begått grove feil men likevel blitt tilgitt etter korrekser i klubben og kommet tilbake bedre enn noensinne. For de som husker Cantona saken for eksempel: Det er utrolig at han ikke ble sparket med tanke på hva han gjorde. Men han ble ikke sparket. Han fikk sin straff og fortsatt tillit i klubben. Og han kom tilbake bedre enn noensinne!

John Pelu har begått et overtramp. Mot klubben i vårt hjerte. Dette er i skrivende stund ryddet opp i. Mellom klubb og spiller.

Jeg er supporter. Jeg blir jævla sur på de som tramper på klubblogoen. Men selv sånne handlinger kan iblant tilgis. Jeg tilgir John Pelu. En strålende fotballspiller som kommer til å gi oss alle mange gode opplevelser i framtida. En spiller som kan løfte KIL oppover på tabellen. Jeg ber til høyere makter om at han holder seg skadefri. Jeg gleder meg til å se John Pelu i KIL drakt igjen!


Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud