Neste kamp
Lillestrøm - Kongsvinger
21.09.2020, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Åsane 2-4
14.09.2020, 18:00
Glasskula KIL – Hønefoss
Da er det klart for en 6-poenger på hjemmebane. Avspark er søndag kl 18.00, og her bør hele byen møte opp for å støtte opp om gutta våre!


Hønefoss er ett lag vi har stiftet god bekjentskap med de siste årene, dette skyldes selvfølgelig at vi har ligget og vaket med adecco røkla de siste årene. Statistisk sett har vi ett lite overtak på hønsa i fra Ringerike med 7 seire, 1 uavgjort og 5 tap, kampene mot Liv Fossekallen og andre Hønefoss varianter er da ikke tatt med. Laget har jo ikke vært helt enig med seg selv om hva de skal hete, selv om de ikke har vært like schizofrene som Sarpsborg.

Helgas KIL mannskap kan være litt vanskelig å tippe, vi har fått inn forsterkninger i Kjell Rune Sellin og Gøran Wiggum og så skrapet som det har vært på KIL benken i det siste er det ikke umulig at vi ser en eller begge av disse enten fra start eller som innbytter i helgas batalje. Dessverre for oss fikk en blodig Carl Erik Torp gult kort på Åråsen og karantene, og som den eneste som er en nærmest komplett fotballspiller i KIL stallen om dagen er dette noe vi nok kommer til å merke. Roger Risholt, Ørjan Berg Hansen og Edier Frejd var ute med skade sist helg og i skrivende stund vet vi ikke om noen av de er skadefrie, Eddie er dog en tøffing så vi regner med at han kan starte til helga. Ørjan med kneproblemer og Roger med noe magemuskelrusk er vel heller tvilsomme. De siste kampene har vi sett en positiv formutvikling hos mange KIL spillere Bobbie da Cruz og Mame Niang har begge fått høre det etter en noe svak vårsesong, men begge har etter hvert begynt å finne formen, særlig Bobbie begynner å fremstå som en habil forsvarsspiller. Med Calle ute, kan det være at Henry Joseph igjen må ikle seg en midtbane rolle, selv om jeg vil si at han har gjort en langt bedre opptreden som midtstopper enn på midtbanen. Magne Sturød var uten kampform mot LSK sist, men med en ukes trening i nakken er han nok klar og kan ta venstre indreløper rollen i stedet for en noe svak Kim Holmen. Glasskula tror derfor følgende 11 mønstrer matta mot Hønefoss på Søndag.

I mål: Ingen ringere enn Thomas Myhre

I forsvar: Martin Linnes, Edier Frejd, Bobbie Friberg Da Cruz, Yngvar Håkonsen

På midtbanen: Lars Christian Krogh Gerson, Henry Joseph Shindika, Magne Sturød

I angrep: Adem Güven, Mame Niang, Olav Tuelo Johannesen

Om de nye gutta blir spilleklare har vi da nesten fulltallig benk og vi krysser fingra for at vi får se de nye fjesene på bana etter hvert med en kanondebut.

Del på facebook
Kommentarer


Bahh...av en eller annen grunn kom ikke hele teksten med på denne runden av glasskula. Men dyktige som vi er så tippet vi selvfølgelig 3-3, selv om vi hadde håp om bedre!
Av Raggen på 10.08.2010 - 17:54:40

26-1
Av martin på 06.08.2010 - 23:28:12

å glasskulka tipper resultat??? :P
Av bergerud på 06.08.2010 - 13:10:26

Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud