Stabæk, Nadderud
04.05.2024
KIL - Haugesund 0-2 (0-2)
Det skulle bli tap i dag, på 16. mai..

KIL starter kampen uten både Magnus Sylling Olsen og John Pelu. Drøye 990 tilskuere hadde møtt opp på gjemselund for å se kampen. Ikke akkurat mange, samtidig med tanke på at russen kommer gratis inn, og det var show i pausen.

Kampen starter med jevnt og kjedelig spill. Haugesund er farlig nære inne i boksen til KIL, men heldigvis blir det ingenting av det.

Men alikevel, etter 13 minutter spilt får Haugesund en straffe. Det er langt unna supporterfeltet, så å se årsaken er ganske vanskelig. Men er alltid enklere å skylde på dommeren, så jeg sier det var en dommertabbe. Dette er ikke første gangen KIL har fått straffe imot seg denne sesongen. Og det er heller ikke første gangen KIL slipper inn på straffe. Stillingen står 0-1 på gjemselund.

KIL blir litt mer tente etter dette. De kommer mer og mer foran boksen til Haugesund. Fremming nicker uttafor, udekket fra 2 meter, så man kan også si KIL hadde uflaks.

Og etter 45 minutter spilt får Haugesund en sjanse, og skårer, på volley. Stillingen er nå 0-2, og lagene går til pause.

Andre omgang var egentlig ganske kjedelig. Mye dårlig spill fra begge lag. KIL får noen farlige sjanser, men ellers er det noen skudd som går 10 meter over mål. Men jeg må nesten si dommern var litt streng med KIL i dag.

Men så, endelig, etter ca 75 minutter spilt får KIL straffe! Andre gang på gjemselund denne sesongen. KIL fikk også straffe mot Ham-Kam, men den ble brent. Peter Samuelsson tar straffen. Men dessverre er keeperen til Haugesund der og slår ballen ut. En KIL-spiller prøver seg på returen, men går dessverre uttafor.

Etter dette skjer det ikke stort mer. KIL jakter på et mål, men kommer ikke helt til den farlige sjansen, og får heller sjanser som går 10 meter over/uttafor. Et kjedelig tap. 0-2.