Neste kamp
Lillestrøm - Kongsvinger
21.09.2020, 18:00
Forrige kamp
Lillestrøm - Kongsvinger n - n
21.09.2020, 18:00
Kjempetilbud på innmelding i Supporterklubben!
Statoil på Kongsvinger, og vi selv ønsker oss FORTSATT flere medlemmer. Vi har allerede brutt alle grenser dette året, men det er alltid plass til fler. Meld deg inn nå, og få med gratis bilvask på kjøpet!

De som har fulgt med på "opptellingstrådene" på hvor mange medlemmer det er i supporterklubben har kanskje fått med seg at det siden opprykket i fjor høst har tatt av noe alvorlig. Vi er p.t. i nærheten av 730 medlemmer, og hadde altså før seriestart i 2009 aldri vært over 300 medlemmer, selv ikke under de 17 sist årene vi befant oss i landets toppdivisjon. Det er jo smått utrolig.... men vi kan vel ikke stoppe nå?

Det skal kanskje noe til å nå 1000 medlemmer, men gud det hadde vært kult.... så i samarbeid med Statoil på Vinger så gjør vi et forsøk

Alle som nå melder seg inn (dvs. fra og med i dag, 1. juli) vil få et velkomsttilbud med på kjøpet, som i verdi langt overgår selve kostnaden for å melde seg inn!

Med på innmeldingen vil de også få et gavekort på 1 stk bilvask på en av Statoli-stasjonene i Vinger. Denne har i seg selv en kostnad på 199 kroner. Tilbudet gjelder både for nye innmeldinger av voksne og barn. Dvs.... melder du inn en voksen til 150 kr, så "tjener" du 49 kr. Melder du inn et barn, "tjener" du 99 kr!! I tillegg får du jo ikke bare glede av en ekstra bilvask, som ellers vil du også motta landets vakreste medlemskort, samt få mulighet til å kjøpe diverse supporterutstyr, og bli med på bussturer, til rabatterte priser!

Hva er det å vente på, meld deg inn nå, enten i sjappa vår på Gjemselund på kampdager, eller ved å melde deg inn her på nettsiden:

http://www.kilsk.com/popup/viskontakt.php

Skulle problemet være at du ikke har bil så er det sikkert annet du kan vaske, enten deg selv, kjærringa, unga, grillen, naboens bikkje eller noe annet

NB! Tilbudet gjelder en god stund, men ikke vent for lenge, køene utenfor vaskehallene kan fort bli lange!Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud