Neste kamp
Kongsvinger - HamKam
25.09.2020, 20:30
Forrige kamp
Lillestrøm - Kongsvinger 2-0
21.09.2020, 18:00
Glasskula: Vålerenga - KIL
Ferien for de fleste er godt i gang, men verken KIL eller glasskula har ferie, vi gør oss klare for Vålerenga - KIL.

Etter en tung periode med flere tap, er det imorgen klart for ny tippeligakamp. KIL tar den korte turen inn til hovedstaden for å møte laget laget som ligger på 2 plass i Tippeligaen.

Vålerenga er som kjent laget vi møter, og det hadde vært herlig å sette noen kjepper i hjulene til et lag som er på gulljakt.

Som vanlig i våres glasskuler ser vi på litt statistikk, og faktisk har vi en fin statistikk mot Vålerenga på Ullevaal. På 14 oppgjør står vi med 6 seiere og 4 tap. Mens 4 kamper har endt med poengdeling.

Men en av kampene har som kjent fått ekstra mer med oppmerksomhet enn de andre. Kampen vi har i tankene da, fant sted i 1996. Kampen endte egentlig 1-1, men NFF satte resultatet til 0-0 og 3poeng til KIL etter at Vålerenga hadde brukt en spiller som ikke stod på dommerkortet. Denne saken fikk mye oppmerksomhet den gang, og selvom oppmerksomheten antagelig har dalt litt, er det fortsatt enkelte som ikke glemmer dette. Noe som egentlig er helt utrolig da Vålerenga uansett ville ha rykket ned etter den sesongen, uansett om laget hadde fått 1.poeng eller 0 poeng i kampen mot KIL.

I siste kamp mot Vålerenga, kunne laget reise hjem til oslo igjen med 3.poeng og 2-1 i bagasjen.

Trener Tony Gustavsson forteller til kil.no at Martin Linnes og Lars Christian Krogh har slitt med skader denne uka, og er uaktuelle fra start imorgen. Dette er selvsagt synd med tanke på at troppen fra før av er veldig tynn.

Vi prøver oss på følgende lag tips imorgen:

Thomas Myhre - Bobbie F. Da Cruz, Edier Frejd, Henry J. Shindika, Yngvar Håkonsen - Carl Erik Torp, Roger Risholt, Ørjan Berg Hansen - Adem Guven, Kai Risholt, Olav Tuelo Johannesen.

Skal dette laget sørge for at KIL får revansje fra tapet mot Vålerenga tidligere i sesongen? Vi håper, men tror vel egentlig ikke det.

Denne gangen tipper vi 4-0 og hjemmeseier.

Så får vi håpe at glasskula tar feil denne helgen også.Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud