Neste kamp
Stjørdals-Blink - Kongsvinger
13.07.2020, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Tromsø 0-2
06.07.2020, 18:00
Glasskula: Start - KIL
For en uke siden spilte vi hjemmekamp mot Vålerenga, i midtuken spilte vi Cupkamp borte mot Oldenborg, og i morgen er det klart for bortekamp mot Start. Som vi har vært inne på tidligere: I mai kommer kampene tett. Vi gjør klart for 16.mai fest fra Kristiansand!

Når denne sesongens terminliste ble offentliggjort var nok 16.mai runden den første som ble sjekket. Skulle vi endelig få hjemmekamp igjen på fotballens store festdag? De fleste hadde nok ingen forventninger om at KIL skulle få spille på sin egen hjemmearena på denne dagen, men skuffelsen var allikevel tilstedet når det var kjent at det ble bortekamp.

I morgen møter vi Start. Og forrige gang vi møtte dem i Kristiansand, var faktisk også 16.mai. Og året var 2008. Resultatet den gangen gjorde at inngangen til nasjonaldagen ikke ble optimal, for Kongsvinger ble sendt hjem igjen med 0-2 i bagasjen.

Senere samme sesong endte det med poengdeling og 2-2 på Gjemselund.

I cupkampen mot Oldenborg tidligere i uka, var det et skadeskutt KIL lag som entret Grefsen stadion i hovedstaden. Spørsmålet er om noen av spillerne som var ute med skade da, er tilbake mot Start i morgen. Det håper vi, for KIL trenger de fleste flere tilbake i morgen.

Ifølge kil.no er følgende spillere skadet:

- Vidar Riseth
- Henry J. Shindika
- Edier Frejd
- Roger Risholt

I tillegg har vi selvsagt de som er langtidsskadet. Alle disse spillerne, er spillere som normalt sett ville vært aktuelle fra start i morgen. Kanskje kan man håpe på et mirakel om at et par av de nevnte spillerne rekker kampen i morgen?

Uansett, det vil tiden vise.. Glasskula tipper følgende lag i morgen:


Keeper: Thomas Myhre

Kommentar – Stod over cupkampen mot Oldenborg i midtuken grunnet skade. I hans fravær fikk Tobias Johansen sjansen mellom stengene. Ifølge kil.no er Thomas Myhre skadefri. Er han ikke det, så skulle det ikke være noen grunn til bekymring om Tobias også måtte stå i morgen.

Forsvaret: Martin Linnes, Bobbie F. Da Cruz, Yngvar Håkonsen, Magne Sturød.

Kommentar: Forsvarsrekka vår så veldig merkelig ut på forhånd, før kampen mot Oldenborg. Og hvis ingen av de som er ute med skade, plutselig skulle bli klare igjen til i morgen, så vil den se litt merkelig ut også i morgen. Martin Linnes er selvsagt ingen forsvarsspiller, men han løste sine arbeidsoppgaver bra mot Oldenborg – Såpass bra at han var en av dem som fikk mest ros av Tony Gustavsson etter kampen. Litt risikabelt kanskje, når det i morgen er snakk om Tippeliga og ikke cupkamp mot Oldenborg, men vi setter Linnes på backplass fra start.
Midtbanen: Ørjan Berg Hansen, Carl Erik Torp, Lars Christian K. Gerson.

Kommentar – Torp og Gerson spilte hele kampen mot Oldenborg i midtuken. Mens Ørjan Berg Hansen satt på benken under hele den kampen. Grunnen til det var at han visstnok fortsatt kjente litt til skaden han sliter med. Men vi satser på at han er klar igjen til i morgen.

Angrep: Olav Tuelo Johannesen, Kim Holmen, Adem Guven

Kommentar: Alle disse var i aksjon mot Oldenborg. Kim Holmen hadde flere sjanser til å score i den kampen, blant annet etter å ha vært alene med keeper flere ganger. Vi sitter bare og venter på at det skal løsne for lynraske Holmen. Kanskje allerede i morgen?
Mame Niang derimot scoret sitt første mål for KIL mot Sandefjord for litt over en uke siden. Han er selvsagt en spiller som også er aktuell for morgendagens startellever. Isåfall flyttes etter alle solemerker Kim Holmen ut på kant, hvis han ikke selv må overlate plassen sin. I tillegg til Mame Niang, så glemmer vi selvsagt ikke at vi også har Kai Risholt i bakhånd.

I følge kil.no så er alle spillerne som er ute med skade (og da regnes ikke de som er ute med langtidsskader) med til Sørlandet. Derfor er det jo et håp om at de som sliter med litt skader, faktisk blir klare igjen i løpet av det kommende døgnet.

Etter å ha lest litt på start sine egne hjemmesider, virker det som at alt annet enn seier i morgen vil være et stort nederlag. Og derfor tror vi at start vil trå til fra start, og styre det meste som skjer. Vi tipper dessverre at start leder 2-0 til pause, men at vi etter pause vil forsvare utsagnet om at ”2-0 er en farlig ledelse”.

Derfor blir vårt kamptips: 2-2 (U)

Målscorere for KIL: Olav Tuelo Johannesen og Ørjan Berg Hansen.




Del på facebook
Kommentarer


... Tipper Magne Sturød!
Av Glasskula på 16.05.2010 - 14:39:20

hvem vil være kaptein når vidar og roger er ute da?
Av martin på 16.05.2010 - 13:27:22

Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud