Neste kamp
Kongsvinger - Åsane
31.05.2020, 18:00
Forrige kamp
KFUM Oslo - Kongsvinger n - n
24.05.2020, 18:00
En prat med Martin Linnes!
Fredag var det nok en gang trening i Storhallen. KILSK ville ikke være snauere enn forrige fredag, og tok derfor en tur for å få intervjuet en spiller. Martin Linnes tok vi en prat med.

Hvordan synes du det er å trene med KIL så langt?
Så langt synes jeg det har gått fint. Blitt godt mottat av gruppa, og det sportslige går jo også bra. Har ungått skader, er litt sjuk nå, men ellers har det gått ganske bra. Dette blir bare artig.

Du fikk jo litt spilletid mot follo, hvordan synes du det gikk?
Det var jo første kampen min, og det syntes kanksje. Men jeg gjorde en del ting jeg er fornøyd med, og noe jeg må rette på, men til å være første kampen er jeg ganske bra fornøyd egentlig.

Har du noen målsetninger for denne sesongen?
Nå i starten er det å komme seg nærmere gruppa og kjempe seg til en plass nærmere startoppstillinga. Jeg forventer ikke å starte første seriekamp, men kanskje gjøre noen innhopp etterhvert og kanskje jeg har spilt meg inn utover sesongen, det håper jeg på.

Intervjuet fortsetter under bildet

Martin Linnes

Hvordan tror du det går med KIL i år i Tippeligaen?
Mot Follo synes jeg vi gjorde det bra, til tross for at vi kun nesten er 12 på trening. I morra (idag, lørdag) drar vi jo med 12-13 spillere, det er det vi har vært på trening. Men, jeg synes det var bra til å være første kamp, Follo spilte jo 0-0 mot Vålerenga for ikke så veldig lenge sida, og vi slo dem 5-0, så det er et godt kvalitetstegn det.

Du går jo fortsatt på skole, hvordan ordner det seg med treninger?
Skolen og KIL har inngått en avtale. Jeg drar ned hit for å være med på fotballøkta, så blir det tatt fravær i faget, men det kommer ikke på vitnemålet. Det blir satt opp som sportslig fravær, en mulighet vi har på idrettsfag.
Det måtte være på plass, for at jeg kunne gjøre dette her, for skolen skal jeg fullføre, det har jeg vært klar på hele veien. Så da blir det til at jeg sitter og prøver å ta igjen det de andre har gjort når de har treningstid. Så langt har det gått bra, så det tyder bra.Del på facebook
Kommentarer


Han er et talent,men han kommer til å komme bak skyggen på olav og holmen,men han presterer bedre en Güven
Av Julenissen på 13.02.2010 - 13:08:05

Honnør til Kilsk for slike saker! Keep up the good work :)
Av Patriot på 23.01.2010 - 13:14:33

Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud