Neste kamp
Lillestrøm - Kongsvinger
21.09.2020, 18:00
Forrige kamp
Lillestrøm - Kongsvinger n - n
21.09.2020, 18:00
Sesongkort til supporterfeltet 2010 er i salg!
Prisen på årets sesongkort på supporterfeltet er 1.800 kroner, og dette bestiller du via KIL.

Prisen for sesongkort i 2010 på supporterfeltet blir 1.800 kroner. Dette er en økning på 600 kr fra sist sesong, men når motstanderen heter RBK, Brann, LSK, VIF, Viking, Molde, Stabæk osv., i stedet for LøvHam, Sandnes-Ulf, Ranheim, Nybergsund, Tromsdalen, Alta og Lyn (HamKam), så bør vel ikke dette by på så store problem for lommeboka? :-)

Vi er plassert på Felt-J på dagens hovedtribune under tak, samme sted som de siste årene.

Det er totalt ca 200 plasser på dette feltet, og for å være helt ærlig så er vi neimen ikke sikker på at dette er nok plass for våre stående syngende supporter slik vi har økt i antall denne sesongen. Det kan med andre ord være lurt å ikke vente for lenge med å få sesongkortet i hus!

Som nevn kan vi kanskje forvente oss enda mer økning av folk på feltet i neste sesong, dermed er vi også nødt til å nevne at folk på supporterfeltet ikke kan forvente å få sitte på alle kamper hvis det kommer til flere stående supportere. Er du avhengig av sitteplass bør du kanskje vurdere å skaffe sesongkort et annet sted på stadion, men det er jo egentlig umulig å spå hvordan oppmøtet neste år vil bli.

Kortet bestilles via KIL. Du må levere navn, adresse og mobilnummer ved bestilling. For å få vår pris skal du helst være innmeldt i supporterklubben for 2010 før du kjøper sesongkort til vårt felt fra KIL. Vi kommer ikke til å være helt firkantet på dette, vi får uansett liste med de som bestiller til vår pris fra KIL, og sørger i så fall senere for at vi får inn pengene for innmeldingen.

For å melde deg inn gjør du følgende:

Sett inn 150 kroner for voksen, og 100 kr for barn (15 år og yngre) til:

Kongsvinger Supporterklubb
PB 125
2201 Kongsvinger

Kontonummer: 1840.09.06722

De som allerede er medlemmer i år merker innbetalingen med "kontingent 2010 for medlem nr ???" (i stedet for ??? setter du inn ditt medlemsnummer som du finner på årets medlemskort)

Nye medlemmer merker innbetalingen med "Nytt medlem" og navnet på personen(e) som meldes inn!

Et sesongkort passer vel også bra som julegave til seg selv, eller til andre? :-)

VELKOMMEN TIL SUPPORTERFELTET I 2010, I TIPPELIGAEN!Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud