Neste kamp
Kongsvinger - Sogndal
23.11.2019, 18:00 Kvalifisering
Forrige kamp
FK Jerv - Kongsvinger 0-2
09.11.2019, 15:30
Litt info om sesongkort for neste år, innmelding i KIL Supporterklubb...
..og kjøp av supporterutstyr! Det koker om dagen, helt fantastisk!

Det koker på alle fronter om dagen, mobilen min har snart smeltet og mailen er sprengt. Skulle nesten tro det hadde skjedd noe spesielt i løpet av de siste dagene :-)

Dette er helt fantastisk :-)

Dessverre er det litt mye å gjøre om dagen, naturligvis, men alle som sender inn spørsmål skal få svar etter hvert. Og skulle du ikke høre noe fra oss på noen dager så ta kontakt på nytt, det kan hende en og annen henvendelse glipper slik pågangen er nå, men vi skal gjøre så godt vi kan :-)

Uansett, litt informasjon kan vi gå ut med slik at folk vet hva som skjer fremover:

Innmelding i KIL SK

Jeg trodde ikke mine egen øyne når jeg åpnet mailen min i går, fortsetter denne pågangen så runder vi 500 før jul, helt fantastisk. De som har sendt mail vil få svar i løpet av de neste dagene, men jeg kan oppfordre dere til å melde dere inn direkte ved å sette inn penger på vår konto. 150 kroner for voksen, og 100 kr for barn (15 år og yngre).

Sett inn penger til:

Kongsvinger Supporterklubb
PB 125
2201 Kongsvinger

Kontonummer: 1840.09.06722

Merk innbetalingen med "Nytt medlem" og navnet på personen(e) som meldes inn!

Innbetaling nå gjelder selvfølgelig også for 2010!

De som allerede er medlemmer i år kan også forhåndsbetale for 2010 ved å sette inn penger direkte på vår konto.

Fint om dere merker innbetalingen med "Innmelding 2010"

Vi er dessverre nesten tome for medlemskort for 2009, så alle nye som nå melder seg inn vil ikke få kort før i 2010. Kortet for 2010 vil som vanlig bli utdelt/utsendt rundt seriestart neste sesong, i TIPPELIGAEN :-)


Sesongkort 2010

Det er KIL som har ansvar for sesongkortene, ut fra det vi kjenner til skal de ha dette klart i god tid før jul, og da FORVENTER VI at dett blir årets julegave for byens borgere :-)

Supporterklubben har de siste årene hatt egne sesongkort på supporterfeltet. Vi regner med at dette vil bli videreført også for neste sesong, og kommer tilbake med informasjon så fort vi har fått avklart priser og plassering med KIL.
For å få kjøpt sesongkort på feltet vårt kreves det at du må være medlem i KIL Supporterklubb.


Supporterutstyr

Det har tatt helt av de siste ukene, og spesielt nå på torsdag og etter kampen. Både vi og klubben er dessverre ganske utsolgt av det meste.

Vi skal prøve å hive oss rundt å få på plass litt ymse saker slik at også dette kan ende opp under juletreet dette året, ha tålmodighet med oss, og følg med på supportersjappa vår her på siden:

http://shop.kilsk.com/

Da gjenstår det bare å gratulere med årets opprykk, takk for alle bidrag og fantastisk oppmøte gjennom sesongen. Vi i supporterklubben legger oss ikke ned og hviler etter dette, nå girer vi ned og gir full gass inn i Tippeligaen 2010!

ALT FOR GUTTA!
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud