24.03.2024, 15:00 Treningskamp
Skeid - KIL 1-3 (1-1)
Etter to sure tap på rad var det en vidunderlig følelse å se KIL vinne igjen. Se bilder her

På en våt Bislett hadde ca 700 tilskuere kommet for å se KIL banke Skeid. Heldigvis tok regnet en pause når det ble kamp.

Kampen startet med tidlig KIL press. Magnus Sylling Olsen får et skudd, men keeper slår ballen over til corner. Ballbesittelsen er på KILs side.

Så, etter 15 minutter spilt får Magnus Sylling Olsen ballen plassert på hodet, og KIL scorer! Det er 0-1 på Bislett.

Etter denne scoringen blir Skeid litt tente, og begynner å presse, og kommer høyere på banen. Etter HamKam kampen får KIL lov til å ha litt flaks. En skeid spiller nikker hardt, men bommer akkurat på mål og ballen går stang ut. Det står fortsatt 0-1 til KIL.

Det skjer ikke så mye på Bislett. Dommeren blåser litt for mye i fløyta si, litt for mye til Skeids fordel.

Men etter 30 minutter skjer det. Skeid får en straffe. Alle KIL supporterne har et lite håp om at Skeidspilleren skal bomme, slik at uflaksen jevner seg ut etter Ham-Kam kampen der KIL bommet på straffe. Men det skjer ikke, og stillingen er 1-1.

Dette gjør KIL litt hissigere. KIL får et par småsjanser, noen litt store, men ikke nok til mål. Lagene går av til pause med stillingen 1-1, med KIL i spissen hele veien.

Lagene kommer ut igjen på banen, med nye krefter. Fortsatt ikke alt for mye som skjer, selv på tribunen er det litt tamt. KIL har kontrollen, og får fram et skudd. Blir dessverre blokkert.

Men så er det John Pelu sin tur. 18 minutter ut i andre omgang, blir Pelu frispilt, og kommer helt alene foran keeper. Han setter den kaldt og rolig i mål, og KIL leder 2-1! Dette forårsaker litt mer liv på tribunen.

Drøye 10 minutter etterpå gjør han det igjen. Pelu får nok en gang ballen, og keeper er sjanseløs. Stillingen står nå 1-3 på Skeid. Publikum er i ekstase.

Selv om KIL hadde spillet, hadde Skeid også noen sjanser. De får blandt annet et skudd rett utenfor mål, senere i andre omgang.

Men flere mål blir det ikke i kampen. KIL har kontroll ut hele andre omgang, og får noen småsjanser mot slutten. En fortjent seier til KIL.