Neste kamp
Kongsvinger - HamKam
25.09.2020, 20:30
Forrige kamp
Lillestrøm - Kongsvinger 2-0
21.09.2020, 18:00
Info om billettsalg til fredag + Invitasjon til VIP-2
Medlemmer i supporterklubben inviteres til VIP-2 før avspark, og i pausen av fredagens kamp. I tillegg informerer vi om hvordan du går frem for å skaffe deg billett til supporterfeltet.


Billettsalg starter på tirsdag!

Billetter til supporterfeltet (Felt J) selges på Statoil, og da snakker vi selvfølgelig om Statoil i Vinger, ikke i hele landet! Billetter kan også kjøpes nede på Gjemselund, frem til kl 15.00 de kommende dagene.

Billetter kan reserveres ved å sende mail til KIL på billett@kil.no fra tirsdag.

Billetter som reserveres må hentes og betales senest torsdag kl 15.00, er de ikke hentet innen denne tid blir de lagt ut for salg på nytt.

NB! For å få billettene til supporterpris på Felt-J må du fremvise medlemskortet til supporterklubben når du skal kjøpe kortet, både på Gjemselund og på Statoilstasjonene. Vår pris er 125 kr per billett, normalpris er 180 kroner
Folk som ikke er bosatt i Vinger bør først om fremst prøve å få noen i Vinger til å få tak på billett for seg. Er det helt håpløst så kan noen reserveres via supporterklubben som kan hentes ut fredag før avspark. Send i så fall en mail til meg på thomas.ramstad@getmail.no senest torsdag kl 14.00.
Disse billettene legges på navnet de er reservert på i billettluka lengst til venstre ved hovedinngangen (Fribilletter).

-------------------------------------------------------------

KIL inviterer Supporterklubbens medlemmer til VIP-2 på fredag!

Vi er invitert til VIP-2 før kamp og i pausen på fredag. Dette er altså ”vrimle-arealet” i 2. etasjen på hovedtribunen. Før kampen åpnes lokalet kl 16.30. Her får vi kjøpt både ”voksen-brus”, ”solo-brus”, pølser og andre kioskvarer. I tillegg kan vi høre vår treners tanker om kveldens kamp via overføring på storskjerm. Også i pausen blir det mulighet til å stikke innom for å få seg ei pølse eller noe beroligende for nervene!

NB! Dette tilbudet gjelder bare for medlemmer av supporterklubben, for å komme inn må du vise frem årets medlemskort!

For å komme inn på VIP-2 skal vi bruke hovedtrappen innvendig i bygningen, denne ligger nesten helt oppe ved trappen som fører opp til Felt-A på tribunen. Se etter en glassdør, inn denne og opp en etasje.
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud