Neste kamp
Lillestrøm - Kongsvinger
21.09.2020, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Åsane 2-4
14.09.2020, 18:00
Glasskula: Skeid - KIL
I morgen møter vi et av få lag som ikke har noe annet å spille for, enn heder og ære. Skeid er for lengst klare for 2.div, men kampen i morgen blir dessverre ingen enkel match av den grunn. For laget har lagt bak seg flere gode kamper og resultater den siste tiden.

Skeid tapte borte mot Løv/Ham sist serierunde, men før dette ble det seier mot Moss og uavgjort mot Sogndal og Alta. Så vi er nødt til å fortsette vår gode rekke med seiere (hvis vi ser bort ifra marerittet på Hamar riktig nok). For selv om resultatet i Sarpsborg – Hønefoss gikk vår vei i går, gikk de andre resultatene i mot oss. Og for første gang på en god stund, ligger vi i skrivende stund på 4.plass – Men det er altså med en kamp mindre spilt.

Det er vel ingen overdrivelse å si at Skeid er et heiselag, for de rykker ned annethvert år, og årene i mellom der rykker dem opp. Denne sesongen er intet unntak, og Skeid er igjen klar for 2.div. Derfor håper vi at Skeid ikke skal legge noen kjepper i hjulene for våres opprykksplaner, og at vi reiser hjem med poeng(ene) hjem i morgen.

Vi tror følgende spiller fra start på Bislett i morgen kveld:

Conny Månsson – Johan Nilsson Guiomar, Edier Frejd, Kai Olav Ryen, Yngvar Håkonsen – Carl Erik Torp, Roger Risholt, Jonas Johansen – Magnus Sylling Olsen, Olav Tuelo Johannesen – Randall Brenes.

Ørjan Berg Hansen sies fortsatt å være ute med skade. Mens Edier Frejd gjorde et herlig comeback mot Bryne. Øyvind Eide gjorde endringer etter en svak første omgang mot Bryne, men vi tror at både Magnus Sylling Olsen og Olav Tuelo Johannesen nok engang stiller fra start.

Som vi tidligere har vært inne på, så har Skeid vært gjennom en grei periode med en grei poengfangst. Men for å henge med i jakten om opprykk, trenger vi poeng og først og fremst 3 poeng i morgen. Vi tror ikke KIL svikter, og takket være Magnus Sylling Olsen og innbytter Kai Risholt vinner vi 2-0.
Del på facebook
Kommentarer


Jeg likte spesielt godt<a href="http://nawaxu.com"> bdilet</a> av lf8ven, med detaljene i pelsen, og det tf8ffe blikket dens..=)Kenya hadde ve6rt drf8mmen.. men her strekker ikke penga til om dagen....:( til og med sparingen til nikon d3 ge5r se5 saaaakte at jeg av og til blir en smule motlf8s, meeeen jeg gir meg ikke!Takk for titten pe5 flere flotte bilder!
Av HofrFfzejs5Z på 07.12.2014 - 23:41:56

La fazele astea, te inrbtei cat de muritori de foame sunt cei lasa sa para muritori de foame. Cat despre efectul de vaccinare, il stiu. Apare natural dupa primele expuneri.
Av guGdtAZma1N på 07.12.2014 - 07:51:44

Ække Patrick Holtet i "første-elleveren" til KIL mer?
Av 'Gladbach på 13.10.2009 - 16:32:21

Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud