Neste kamp
Kongsvinger - Åsane
31.05.2020, 18:00
Forrige kamp
KFUM Oslo - Kongsvinger n - n
24.05.2020, 18:00
Glasskula: KIL - Bryne
Årets femte siste kamp spilles på Gjemselund førstkommende søndag, der vi tar i mot Bryne.

Vi møter et lag som vi har slitt voldsomt mot på bortebane. Men på Gjemselund har vi har et bedre tak på Bryne. I seriesammenheng på vår egen stadion står vi med 5 seiere, 3 tap og 3 uavgjort. Og selv om Bryne har slitt de siste sesongene i Adeccoligaen, så er det faktisk i de siste sesongene, resultatene mot Bryne har vært svake. For vi har faktisk ikke vunnet mot Bryne på Gjemselund siden 2004 sesongen, da vi vant 2-1.

Etter en svak vårsesong, måtte Bryne gjøre et trenerbytte. Et bytte som undertegnede trodde skulle skje allerede etter den svake fjorårssesongen. Men daværende trener fikk fornyet tillit, uten at det hjalp nevneverdig. Inn som ny trener, kom i alle fall Mons Ivar Mjelde. Hvis glasskula ikke tar helt feil, så var vel KILs kamp mot Bryne på Jæren tidligere i år, hans første kamp som brynetrener. Dessverre fikk han en fantastisk start, da hjemmelaget sendte KIL hjem igjen med hele 0 poeng.

Hva slags lag Øyvind Eide sender ut fra start i morgen er ganske usikkert. Det siste nå er at både Edier Frejd og Ørjan Berg Hansen er usikre. Ørjan fikk seg jo som kjent en smell mot Ham Kam tidligere denne uka, mens Frejd har vært ute en stund. Men ingen av disse spillerne er i hvert fall i skrivende stund ikke uaktuelle til i morgen. I tillegg til disse to er Johan Nilsson Guiomar ute med karantene, etter at han pådro seg rødt kort (2 gule) mot Ham Kam.

Vi tar utgangspunkt i at Ørjan Berg Hansen og Edier Frejd ikke blir klare til i morgen, og tror følgende spiller fra start mot Bryne:

Conny Månsson – Fredrik Nilsen, Steinar Strømnes, Kai Olav Ryen, Yngvar Håkonsen – Jonas Johansen, Roger Risholt, Carl Erik Torp – Magnus Sylling Olsen, Olav Tuelo Johannesen, Randall Brenes.

Det skal bli spennende å se hvordan denne kampen blir, etter den svake kampen mot Ham Kam. På Gjemselund har vi vært meget solide i år, av 12 kamper står vi med 10 seiere, og vi har faktisk vært like gode som Haugesund på hjemmebane så langt denne sesongen (Hønefoss og Sogndal står begge med 7 seiere på hjemmebane). Og selv om Bryne har blitt bedre etter at Mons Ivar Mjelde overtok, så er det vi som har hjemmebane og vi skal vise at kampen mot Ham Kam bare var et arbeidsuhell.

Vi tror scoringer fra Tuelo Johannesen (2) sørger for en grei 2-0 seier.
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud