Neste kamp
Stjørdals-Blink - Kongsvinger
07.06.2020, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Åsane n - n
31.05.2020, 18:00
Glasskula: Notodden - KIL
I morgen reiser KIL til Notodden, for å revansjere tirsdagens tap mot Hønefoss. Vi skal være forsiktige med å hentyde det i den retningen om at vi skal og må vinne denne kampen. Men det er ingen tvil om at KIL bør vinne denne kampen for å fortsatt henge med i opprykkskampen

KIL spilte en fantastisk 1.omgang mot Hønefoss. Det som skjedde etter pause er det vel egentlig ingen vits i å berette om engang. For det som skjedde da stod dessverre ikke i stil til det som skjedde før pause. Med tapet mot Hønefoss kom KILs første tap, siden før ferien.

Notodden er på en måte i samme situasjon som KIL. Forskjellen er derimot at da KIL kjemper om opprykk til Tippeligaen, så kjemper Notodden for å unngå nedrykk til 2.div. Men ikke tro at denne kampen blir enkel av den grunn. Før kampen i morgen har Notodden hele 7 poeng opp til sikker plass. Derfor må helst også Notodden vinne i morgen. Men Notodden får heller begynne å plukke poeng etter morgendagens serierunde.

Hvordan gikk det mellom lagene i Notodden sist?

Oppgjørene mellom lagene fant sted en sommerkveld i fjor. Dessverre var det ikke mange poeng for KIL å ta med seg tilbake til Kongsvinger. Faktisk ble hele 0 poeng med tilbake til Hedmark. Notodden vant til slutt 4-2, der KILs målscorere var Fredrik Nilsen og Sverre Digerud.

Hva slags lag stiller KIL fra start mot Notodden?

Olav Dalen – Steinar Strømnes, Johan Nilsson Guiomar, Kai Olav Ryen, Yngvar Håkonsen – Carl Erik Torp, Roger Risholt, Ørjan Berg Hansen – Magnus Sylling Olsen, Olav Tuelo Johannesen, Randall Brenes.

Noen endringer blir det da ifra tapet mot Hønefoss. Ørjan Berg Hansen har vikariert for en skadet Edier Frejd på høyreback, men nå ønsker glasskula å se Ørjan på hans vante midtbaneplass. En endring blir det også i mål, der Olav Dalen kommer inn for Conny Månsson.

Hvordan ender så denne kampen? Vi tror at KIL fortsetter den gode 1.omgangen mot Hønefoss. Om det er ønsketenkning fra våres side gjenstår imidlertid å se. Vi tror denne kampen ender 2-1 til KIL etter scoringer fra Magnus Sylling Olsen og Ørjan Berg Hansen
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud