Neste kamp
HamKam - Kongsvinger
03.07.2020, 20:30
Forrige kamp
HamKam - Kongsvinger n - n
03.07.2020, 20:30
Glasskula: Stavanger - KIL
Etter seieren mot Moss for snart en uke siden, er det nok engang klart for kamp. Denne gangen møter vi et lag som sloss for å holde seg i Adeccoligaen – Stavanger.

KIL tok en flott seier mot Moss sist søndag, og de røde viser for alvor at vi skal være med å kjempe om opprykk, helt inn. Når elleve kamper gjenstår av sesongen 2009 ligger vi på en fantastisk 4.plass. Men veien oppover er relativt kort. Men det finnes mange hindre utover høsten, og førstkommende blir da borte mot Stavanger i morgen. Selv om vår motstander sliter for å holde seg i Adeccoligaen, blir det tøft å møte dem på deres egen hjemmebane.
For å illustrere dette, kan det nevnes at man på samme bane klarte 2-2 mot opprykksjagende Hønefoss, for bare 2 uker siden. Men 2 uker før der igjen klarte Stavanger å tape hele 0-4 mot Alta, også det i Stavanger.

KIL på sin side har enda ikke tapt etter at høstsesongen ble sparket i gang. Vi står med 3 seiere og en uavgjort.

Sist gang KIL møtte Stavanger var på Gjemselund 3 mai. Olav Tuelo Johansens scoring sørget for at KIL vant kampen 1-0. Og siden dette var lagenes første møte noensinne, så blir jo da morgendagens kamp litt historisk. For dette blir jo da KILs første kamp mot Stavanger, i Stavanger.

Glasskula tipper at Tom Nordlie velger følgende lag mot Stavanger:

Olav Dalen – Edier Frejd, Johan Nilsson Guiomar, Kai Olav Ryen, Yngvar Håkonsen – Carl Erik Torp, Jonas Johansen, Ørjan Berg Hansen – Magnus Sylling Olsen, Kai Risholt, Andreas Moen.

I Roger Risholt sitt fravær, kunne selvfølgelig Henry vært et alternativ. Men vi velger å tro at han starter på benken fra start. Conny Månsson som stort sett har voktet buret hele sesongen, ser ut til å ha ristet av seg sine skadeproblemer. Men glasskula velger å gi Olav Dalen tillitt fra start også mot Stavanger.

Stavanger har blant annet vunnet mot Ham/Kam og spilt uavgjort mot Hønefoss i Stavanger. Vi frykter en tøff kamp, mot et lag som vil vise at dem er gode nok for Adeccoligaen neste sesong. Vi satser imidlertid på at Stavanger kommer for kort i denne kampen, og at KIL vinner kampen 1-0 etter scoring av Magnus Sylling Olsen.
Del på facebook
Kommentarer


Det er nesten det laget Gdalen tipper, men at Joseph spiller i stedet for Ørjan
Av ivo på 22.08.2009 - 18:12:25

Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud