Neste kamp
Stjørdals-Blink - Kongsvinger
13.07.2020, 18:00
Forrige kamp
Stjørdals-Blink - Kongsvinger n - n
13.07.2020, 18:00
Glasskula: KIL - Moss
Etter en god poengfangst de siste ukene, er det igjen klart for kamp på Gjemselund. Denne gangen får vi besøk fra Østfold og Moss. Et lag som vel ikke akkurat har skremt vannet av så fryktelig mange denne sesongen.

Moss innledet sesongen på best mulig måte, ved å vinne 2-1 over Løv/Ham. Dette ble fulgt opp av 2-2 mot Stavanger. Men så skjedde det som ikke skulle skje: På deres egen hjemmebane ble Moss most av Alta. Finnmarkingene ga seg ikke før keeperen til Moss hadde plukket fem baller ut av eget nett, og resultattavla viste 5-0.

Dette ble etterfulgt av økonomiske problemer, og Moss var ikke så langt unna konkurs. Men heldigvis har dem, i likhet med andre norske klubber i samme situasjon, klart å holde det stygge konkursspøkelse på avstand.

Sist møte mellom disse lagene fant sted, ikke så overraskende på Melløs. Den gangen vant KIL 3-2. Den gangen scoret Randall Brenes, Carl Erik Torp og Magnus Sylling Olsen for KIL.. Siste kamp mot Moss på Gjemselund, i fjor, endte det riktig ille da østfoldingene kunne reise hjem med en 3-0 seier. Men foruten dette har KIL en nokså grei statistikk mot Moss på Gjemselund. Den viser 10-1-6. Det største tapet kom for 33 år siden.. Da tapte KIL hele 10-0 på Gjemselund.

Kai Risholt spilte ikke forrige helgs 1-1 kamp mot Løv/Ham grunnet karantene. Men mye skal vel til for at han ikke blir å se på banen mot Moss. Glasskula tipper dette laget:

Olav Dalen – Edier Frejd, Johan Nilsson Guiomar, Kai Olav Ryen, Yngvar Håkonsen – Jonas Johansen, Roger Risholt, Carl Erik Torp – Magnus Sylling Olsen, Kai Risholt, Andreas Moen.

Dette laget skal helt være godt nok til å nedsable et ustabilt Mosse-lag. Vi tror KIL vinner 2-0 etter scoringer av Roger Risholt og Andreas Moen.
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud