Neste kamp
Stjørdals-Blink - Kongsvinger
07.06.2020, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Åsane n - n
31.05.2020, 18:00
KIL og Supporterklubben byr opp til dans og Haraball
...og vi trenger din hjelp!


De neste ukene er det duket for masse konserter i byen, både Kil og vi i Supporterklubben står som arrangører. I tillegg skal vi i supporterklubben også delta ved å ha serveringen i sommerteltet på byfesten.

KIL holder konsert for å få inn penger, og vi i supporterklubben håper å få inn kroner for å dekke noe av vårt bidrag i forbindelse med at vi fikk ny venstreback til byen. Alt overskudd fra vår egen festival går rett inn i dette bidraget.

Konsert er kult, og forhåpentlig vil det møte opp masse folk på alle konsertene, men det krever også folk til gjennomføring, så vi håper mange med hjerte i KIL, vil hjelpe til med å få gjennomført alle disse arrangementene. Følgende konserter er på gang:

Torsdag 20. august – Byfest – Arrangør: Kongsvinger Kommune
CC Cowboys med flere står for underholdningen på plassen foran biblioteket/sentralskolen. Dette er en gratiskonsert og det har historisk sett brukt å møte opp masse folk på dette tidligere.
Vi i supporterklubben har fått ansvaret for servering i sommerteltet på rådhusplassen. Det vil være mye folk i området, så her er det gode muligheter for oss til å dra inn gode kroner.
Her klarer vi oss trolig med 5-6 vakter, og oppdraget går ut på litt bæring av forskjellig, tapping og salg av øl, vin og brus, rydding og litt vakthold. Varigheten har jeg ikke helt klart for meg, men trolig er det snakk om vakt fra ca kl 18.00 til 23.30 på kvelden.

Lørdag 22. august – Bydans – Arrangør: KIL Toppfotball
Klubben i vårt hjerte ber opp til dans med Ingemars, Levi Henriksen & Thomas Mårud med flere. Dette blir ganske stort, så klubben trenger hjelp av mange frivillige. Som supportere av vår kjære klubb oppfordres de av dere som har tid og mulighet til å bli med å hjelpe til. Jeg kjenner ikke detaljene på hva alle oppgavene er i forhold til dette arrangementet. Selve vaktholdet skal trolig være i orden, men det er nok behov for hjelp til litt forskjellig. Arrangementet varer fra kl 19 til kl 1 på natten, men det kan god tenkes at de trenger hjelp også før og etter dette tidspunktet.

Fredag 4. september og lørdag 5. september – Haraballfestivalen 09
Da er vi for vår del over til selve rosinen i pølsa, her er det Supporterklubben selv som står som arrangør i samarbeid med Telegrafen og Mads Martinsen, og når vi først drar i gang, så holder det ikke med en enkelt konsert, her blir det FESTIVAL :-)
Det blir haraball i sommerteltet både fredag og lørdag denne helgen. Mer detaljert program over artister vil komme etter hvert, men vi kan allerede nå nevne at vi på fredagen vil få se Botan, Tectyl og Young Fogertys på scenen. På lørdag vil blant annet Roger Græsberg & The Anti-Music Bonanza samt Valentourettes stå for underholdningen. Flere band/artister vil dukke opp, både på fredag og lørdag.
Som dere sikkert forstår trenger også vi hjelp til gjennomføringen av festivalen. Oppgavene vil dreie seg om bæring, rigging, rydding, vakthold, tapping, salg av øl, vin og brus, muligens også grilling og salg av mat, samt annet som dukker opp.
Fredag vil vi trenge folk fra ca kl 20.00 på kvelden til ca kl 3 på natten. Lørdagen er det litt tidlig å si når vi starter opp på nåværende tidspunkt, men vi vil garantert trenge folk fra ca kl 19.00 til ca kl. 4 på natten pga opprydding etter festivalen. Vi trenger hjelp av så mange som mulig :-)

Som en liten belønning kan det nevnes at alle som deltar får gratis bussturer på enkelte av bortekampene som er igjen utover høsten.

Ønsker du å delta på en eller flere av disse dagene, ta kontakt med meg og oppgi dato og tidspunkt for når du kan stille:.

Mail: thomas.ramstad@getmail.no

Mobil: 92 42 80 60

NB! Enkelte oppdrag krever at du er over 18 år.

Da snakkes vi, ta gjerne med slekt, venner og andre bekjente :-)

Thomas Ramstad
KIL SupporterklubbDel på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud