Neste kamp
Kongsvinger - Åsane
31.05.2020, 18:00
Forrige kamp
KFUM Oslo - Kongsvinger n - n
24.05.2020, 18:00
Glasskula: KIL - Hønefoss
Etter tapet mot Sarpsborg 08 sist søndag, er det nå klart for ny kamp på Gjemselund, vår hjemmebane hvor vi har vært helt suverene så langt i år. Så langt er det kun topplaget Sogndal som har reist fra Gjemselund med 3 poeng. Denne gangen møter vi et lag som kan vise seg å bli et like vanskelig lag som Sogndal å slå…

Som nevnt er vi helt suverene hjemme på Gjemselund. Og la oss fortsette den gode statistikken ved å sende Hønefoss hjem til ringerike igjen som slakt.

Hønefoss startet denne sesongen småsvakt, der blant annet Nybergsund reiste fra Hønefoss med 3 poeng. Hønefoss er for øvrig en av flere favoritter som haltet litt i starten av årets sesong, men laget fra Ringerike har i liket med flere av disse forhåndsfavorittene reist seg, og nå puster dem vårt kjære KIL lag i nakken.

Hønefoss ligger på 3 plass og bare 1.poeng bak oss. Derfor hadde det smakt veldig godt med en seier på søndag, for å få litt pusterom til lagene bak oss. For det begynner å tette seg skikkelig til i toppen av Adeccoligaen (Sogndal er riktignok et unntak).

Hvordan stiller KIL til denne kampen?

Conny Månsson – Ørjan Berg Hansen, Johan Nilsson Guiomar, Kai Olav Ryen, Edier Frejd – Carl Erik Torp, Roger Risholt, Jonas Johansen – Magnus Sylling Olsen, Kai Risholt, Randall Brenes.

Hvordan ender så denne kampen?

KIL vinner kampen denne kampen 3-0 etter at Brenes blir dagens mann med hele 3 scoringer..
Del på facebook
Kommentarer


HAHA!
Av 3-0? på 06.07.2009 - 15:53:10

Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud