Neste kamp
Stjørdals-Blink - Kongsvinger
13.07.2020, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Tromsø 0-2
06.07.2020, 18:00
Glasskula: Nybergsund/Trysil - KIL
Sogndal overtok 1.plassen i Adeccoligaen etter deres seier mot Tromsdalen tidligere i kveld. Derfor er det viktig med seier mot Nybergsund i morgen, i det som vel måtte kalles en toppkamp. Dette blir også en kamp der KIL har sin første muligheten denne sesongen, til å hevne tapene mot sundet i fjor.

For i fjor, da nesten alt gikk i mot KIL, kunne Nybergsund innkassere 6 poeng mot KIL. Ingen har vel glemt disse ”æljene” som vinket oss arrogant farvel når supporterbussen forlot Nybergsund Stadion. Men nå er det tid for hevn! At vaktene sa til oss at vi hadde vært de beste bortesupporterne i Nybergsund, siden Odd Grenland hadde vært der, var bare en mager trøst da hjemmelaget vant 2-1. Mannen som scoret for KIL da, var Glen Atle Larsen.

Nybergsund åpnet denne sesongen sterkt, med blant annet 2-1 seier borte mot Hønefoss, og 1-0 seier hjemme over Haugesund. Noe som må sies å være sterkt, da begge disse lagene før sesongen ble utpekt som to av opprykksfavorittene. Men etter dette har det gått mer eller mindre nedover for tryslingene, noe som kanskje heller ikke var uventet. Tap mot Alta, Løv/Ham og Moss bekrefter nettopp dette. Men man kommer selvfølgelig ikke unna å nevne den imponerende seieren mot Ham/Kam på Hamar.

Hvordan stiller så KIL til denne kampen?

Det er ikke meldt om noen nye skader i troppen. Men før helga ble det klart at skaden som Strømnes pådro seg mot Sogndal, er såpass alvorlig, slik at han ikke blir å se på banen mot Nybergsund.

Dette tror glasskula:

Conny Månsson – Johan Nilsson Guiomar, Jonas Johansen, Kai Olav Ryen, Edier Frejd – Carl Erik Torp, Roger Risholt, Ørjan Berg Hansen – Randall Brenes, Kai Risholt, Magnus Sylling Olsen.

Dermed er vi nesten tilbake til det laget som startet Sogndal. Unntaket er som nevnt Steinar Strømnes.

Det kommer garantert til å bli en tøff og hard kamp i Trysil. Vi tipper KIL vinner kampen knepet 2-1.
Del på facebook
Kommentarer


Kil blir sendt hjem som slakt! ;)
Av Fredrik på 02.06.2009 - 11:13:29

Dit skal jeg, å KIL kommer til å banke møkksundet !
Av Martin på 01.06.2009 - 23:32:02

Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud