Neste kamp
Lillestrøm - Kongsvinger
21.09.2020, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Åsane 2-4
14.09.2020, 18:00
Referat fra kickoffen på telegrafen
Til dere som gikk glipp av kick-offen på telegrafen, her er et lite referat.

I går var det som kjent kick-off i telegrafen, der man fikk besøk av både supporterklubben, spillerstallen, og ledelsen til KIL. Det var ikke fullt så mange der, men heldigvis fler supportere enn spillere/ledelse. Til tross for lite forberedelse, gikk det veldig bra.


Det startet med at lederen av supporterklubben, dvs Thomas Ramstad, sa et par ord om hva som skulle skje. Etter det, kalte han første mann opp på scenen, og det var KILs trener, Thomas Berntsen. Berntsen snakket litt om laget, og hvordan det var å ta over for Skogheim. "Jeg skjønner Skogheim var veldig likt her, og at jeg må prestere for å få annerkjennelse". Angående målsetninger, har KIL egentlig ingen.

Berntsen snakket også litt om spillerkjøp, blandt annet om den nye spilleren Arnar Førsund som kom på lån fra Vålerenga. Arnar kommer til å være i KIL i nøyaktig 33 dager, men er mulighet for forlengelse. Arnar kommer til å ta over for Odden på stopperplass. "Odden fikk kanksje seg en liten trøkk når han fikk vite det i dag, men etter hvert kommer han til å akseptere det og det gjør han bare en bedre fotballspiller."

Derretter ble det en liten pause.

Etter denne lille pausen, fortsatte det med Berntsen på scenen, men også noen spillere. Kapteinen, Harald Stormoen ble tatt opp, og ikke minst vår nye stopper, Arnar Førsund. Arnar er bare 20 år og har spilt flere kamper for U21 landslaget til Norge. Noen regler sier at hvis noen som spiller på U21 landslaget ikke får nok spilletid på laget de spiller på, kan de gå på utlån til et annet lag, i min. 28 dager. Derfor kunne Arnar komme til KIL til tross for at overgangsvinduet var stengt.

Så gikk Berntsen og Arnar fra scenen og inn kom Åge Steen. Åge snakket litt om spillerkjøp. "Hver dag får vi 10 mailer om spillere som ønsker overgang," sa Åge. Han forklarte også litt om at alle i ledelsen har et "nettverk" men andre klubber, der de inngår overganger. F.eks. hvis en klubb har hørt at KIL mangler en spiss, og de har en spiss som ønsker overgang, sender de gjerne en mail til KIL angående en overgang. Åge sa også at KIL nøler ikke med å bytte spillere dersom spilleren ikke holder mål. "Presterer ikke spilleren kamp 1 og kamp 2, da spiller ikke spilleren noen kamp 3."

Samtalen gikk også videre til forskjellen mellom det å være sportssjef, spiller, og trener. "Jeg har ikke kjent følelsen å knuse Ham-Kam som sportslig leder enda, men de får jeg kjenne i morgen," sa Åge Steen, noe som fikk supporterne til å klappe.

Men så gikk samtalen over til treningsintensitet og treninger, og da kom for siste gang Thomas Berntsen opp på scenen. Han sa at KIL ikke hadde trent like mye som Ham Kam, men de følte at intensiteten var viktere enn kvantiteten. Det finnes grenser over hvor mye spillere kan trene samtidig som det blir intesivt.

Derretter kom de som hadde ansvar for sikkerheten (Henning Kjøk og Tom Cato Vangen), som snakket litt om rett og sikkerheten på gjemselund, om hva man ikke kunne ta med, om dugnadarbeid for å ferdiggjøre en bod, også dro de noen historier om det å ringe Vegard Skogheim midt på natta.Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud