Neste kamp
HamKam - Kongsvinger
03.07.2020, 20:30
Forrige kamp
HamKam - Kongsvinger n - n
03.07.2020, 20:30
Glasskula: KIL - Tromsdalen
Kampene kommer tett, og allerede er det endelig klart for kamp på Gjemselund igjen. Ikke nok med det, men dette blir faktisk et aldri så lite toppoppgjør også. Og hvem skulle ha trodd det før sesongen ble sparket i gang?


At KIL har plassert seg høyt opp er nok ingen overraskelse, men at Tromsdalen skulle ligge på en fjerdeplass etter 6 serierunder kan vel ikke kalles annet enn en liten overraskelse. Laget fra Nord-Norge står så langt stående med 3 seiere, 2 uavgjorte og 1 tap.

Det er faktisk en stund siden vi møtte Tromsdalen sist. Grunnen til dette er selvfølgelig det at laget spilte i 2.div i fjor. Men siste kampen som ble spilt mot Tromsdalen fant sted på Gjemselund, 2.september 2007. Tromsdalen ledet 1-0 til pause. Men en fantastisk 2.omgang sørget for at vi vant kampen 4-1. Målscorere for KIL den gang var Peter Lindau, John Pelu, Patrick Holtet og Peter Samuelsson.

Tidligere samme sesong reiste for øvrig KIL fra Tromsø med 2-2 og 1.poeng i bagasjen.

Det er rett og slett fantastisk å lese tabellen over 1.div om dagen. For det er bare Haugesund som har ødelagt det som kunne vært en helt perfekt seriestart. Men den seriestarten KIL har vist, kan vel nesten sies å være perfekt den også, tross for tapet i Haugesund.

Hvordan stiller så KIL til denne kampen?

Det er flere KIL spillere som hangler om dagen. Kai Risholt har ikke spilt siden sist hjemmekamp som var mot Stavanger. Og det ryktes også fra KIL leieren at Magnus Sylling Olsen og Edier Frejd også sliter med skader. Så da gjenstår det å se hvem av disse som eventuelt blir klare til morgendagens kamp mot Tromsdalen. I tillegg til disse er enda ikke Krogh eller Sturød klare etter sine skader.

Glasskula tipper dette laget:

Conny Månsson – Johan Nilsson Guiomar, Jonas Johansen, Kai Olav Ryen, Steinar Strømnes – Carl Erik Torp, Roger Risholt, Ørjan Berg Hansen – Olav Tuelo Johannesen, Kai Risholt, Randall Brenes.

Som tidligere nevnt, kan dette til en viss grad kalles en toppkamp. Men resultatet sier noe annet, da KIL vinner denne kampen 4-0. Scoringer for KIL: Randall Brenes (2), Olav Tuelo Johannesen og Ørjan Berg Hansen
Del på facebook
Kommentarer


3-0 til Vinger
Av Tommy på 21.05.2009 - 15:57:34

Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud