Neste kamp
Lillestrøm - Kongsvinger
21.09.2020, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Åsane 2-4
14.09.2020, 18:00
Glasskula: Haugesund - KIL
Mens jubelrusen etter den fantastiske seriestarten har senket seg noe, gjør glasskula seg klar for årets 2.seriekamp og årets 1. bortekamp.

Glasskula: Haugesund – KIL

Gledesrusen etter seieren over HamSkam har enda ikke lagt seg, for glasskulas del. Men det er allerede nå på tide å se fram mot neste seriekamp. En kamp som på mange måter blir like vanskelig, hvis ikke vanskeligere, enn kampen mot Skamma. Vi møter et spennende lag i Haugesund, et lag som tidligere har fremstått som et vanskelig hjemmelag, og som før denne sesongen har hentet flere spennende og allerede gode spillere.

Rett før sesongstarten ble sparket i gang hentet Haugesund, ikke ukjente John Pelu, på lån fra RBK fram til august. Vi vet selv hva den tidligere KIL spilleren står for, og hvis Pelu blir brukt riktig, så vil nok dette vise seg å bli en bra signering for Haugesund.

Men det mest overraskende spillerkjøpet hos Haugesund, er kanskje en annen spiller. Niklas Sandberg ble hentet fra den rumenske klubben CFR Cluj, og har skrevet under en 3-års kontrakt med klubben. Helt ukjent er han heller ikke for norske fotballinteresserte, da han var utlånt fra sin rumenske klubb, til Stabæk i fjor. Det er også verdt å nevne at mannen står bokført med et par landskamper for ”söta bror”.

Haugesund startet sesongen med 2-2 borte mot Tromsdalen. Et resultat man sies å ikke være fornøyde med. Det var nevnte Pelu som reddet Haugesund med sin 2-2 scoring.

Det er ikke så ofte KIL reiser hjem med bagasjen med 3 poeng fra Haugesund. Faktisk har ikke dette skjedd mer enn en gang tidligere, og i følge fozzum.com skjedde dette i fjorårssesongen da Tuelo Johannesen scoret rett før full tid. Men like sjelden som at KIL har reist hjem med 3 poeng, har alle poengene blitt igjen i Haugesund. Dette skjedde i 2001 da Haugesund vant 1-0 over et KIL-lag bestående av blant annet Karim, Pål Stadsnes, Jørn Karlsrud og Lars Sørlien. Forruten dette har 6 av oppgjørene endt uavgjort, der det mest målrike oppgjøret fant sted, helt tilbake i 1997 (3-3).

Tom Nordlie uttalte før seriestart, at det ikke ville være noen krise om KIL stod med 0 poeng etter de to første seriekampene. Etter den første står vi allerede med 3 poeng, og med dobbel poengfangst etter den neste seriekampen, vil årets sesongstart være helt perfekt. Ikke bare fordi vi da har vunnet 2 av 2 kamper, men vi har da også vunnet mot 2 lag som helt sikkert vil være med å kjempe i toppen denne sesongen. Og skulle det nok engang bli uavgjort i Haugesund, så vil nok fortsatt alle være veldig fornøyde med sesongstarten.

Det blir spennende å se hva slags Kil-lag som springer ut på banen i Haugesund 2.påskedag. Glasskula tror ikke at spenningen rundt laguttaket blir like spennende som selve kampen, da vi tror at Tom Nordlie velger de samme 11 som startet mot HamSkam.

Det vil si at følgende KIL spillere starter mot Haugesund:

Conny Månsson – Johan Nilsson Guiomar, Kai Olav Ryen, Steinar Strømnes, Edier Frejd – Carl Erik Torp, Roger Risholt, Ørjan Berg Hansen – Randall Brenes, Kai Risholt, Magnus Sylling Olsen.

I tillegg til disse, har man selvsagt en Olav Tuelo Johannesen, som selvsagt har lyst til å vise seg fram igjen. Men akkurat som i serieåpningen, så blir nok fjorårets KIL helt i Haugesund, å se på benken fra start også denne gangen. Men se ikke bort ifra at Tuelo blir å se på banen en gang fra 2.omgang blir sparket i gang og fram til kampslutt.
Glasskula tror at dette blir en åpen kamp, med flere sjanser til begge lag. Dog blir dette en kamp uten mange mål, der Roger Risholt scorer sitt første mål for KIL. Og med det sørger for at kampen ender 1-1. Målscorer for Haugesund? John Pelu….
Del på facebook
Kommentarer


Trur det blir utklassing! KIL er ett bedre lag. 0-2 Brenes & Kai. Edier tar seg av Pelu og Ryen rydder resten.
Av Brenes på 10.04.2009 - 23:30:19

Trur det blir utklassing! KIL er ett bedre lag. 0-2 Brenes & Kai. Edier tar seg av Pelu og Ryen rydder resten.
Av Brenes på 10.04.2009 - 22:26:06

Målscorer for KIL i denne kampen skal være ROGER Risholt.. Ikke Kai :) Beklager feilen, blir forhåpentligvis rettet opp snart :)
Av ManUtd på 09.04.2009 - 11:43:29

Hvor var du da Kai senka skamma 5 april 09? Sånt må man få med seg:) Ellers likte jeg godt det du har skrevet her!
Av Mr Blunder på 09.04.2009 - 11:24:26

Kai Risholt ble da vitterlig matchvinner mot Ham-Kam!! Så en eventuell scoring mot Haugesund, blir i såfall ikke hans første... Skjerpings :P
Av Hmmmm... på 09.04.2009 - 11:16:21

Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud