Neste kamp
Kongsvinger - HamKam
25.09.2020, 20:30
Forrige kamp
Lillestrøm - Kongsvinger 2-0
21.09.2020, 18:00
Et tankesprang etter første runde
Første runde er ferdigspilt for KIL, men det er vel kanskje ikke før nå vi har jekket oss ned fra lykkerusen vi fikk etter 3-2 seieren over HamKam, noe som allikevel setter i gang tankene våre for resten av sesongen.

En bedre seriestart kan man ikke få. En 3-2 seier over HamKam, lillebror, på en solfyllt dag på et fullsatt gjemselund. Sist gang vi møtte HamKam hjemme, ble det et surt og ufortjent tap, 0-1. To år siden. Endelig fikk vi en skikkelig revansje.

Men vi kan ikke bare tenke slik. HamKam er også en opprykkskandidat og et av de vanskelige lagene vi skal møte denne sesongen. 3 poeng mot dem, betyr at vi ikke lenger bare er opprykkskandidater på papiret, men også i virkeligheten.

Ikke bare det, vi må også huske at KIL lå under 2-0. KIL viste styrke, og hentet seg opp. Det viser tilbake fra noe av det gamle KIL, hvor de hentet seg opp fra både 3-0 og 4-1. At de har en evne til å omstille seg selv under de verste omstendigheter, er ikke annet enn positivt.

Men uansett, det er jo bare første runde. Neste kamp er mot Haugesund, borte, nok en viktig kamp. Vi får håpe det går like bra med KIL som det gikk mot HamKam, og ikke noen reprise fra starten forrige sesong. Lykke til KIL!

Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud