Neste kamp
Stjørdals-Blink - Kongsvinger
13.07.2020, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Tromsø 0-2
06.07.2020, 18:00
Kick off på biblioteket
Vi ankom biblioteket, spente og fulle av forventninger til kick-offen. Vi ble fort servert pølser og brus/øl, noe som satte standaren for kvelden. En hyggelig gest.

Deretter fikk vi en innføring i den nye VIP ordningen, hvor det skal finnes VIP og VIP 2. VIP er for de store sponsorene, mens VIP 2 er for mennesker som vil betale seg inn/andre viktige personer. Vi ble også informert i hvor viktig det var å møte opp EN TIME FØR KAMP.

Etter dette fikk vi vite mer om Kongsvinger Sportsanlegg, og dets fremtid. Dette virket veldig spennende og positivt. Det ser ikke ut som om det finnes grenser av hva de kan få til!

Så fikk vi vite litt om investeringsgruppa, og deres arbeid. Nok et interessant foredrag.

Deretter fikk vi et lite avbrekk med litt musikk, denne gangen av Thomas Mårud og Levi Henriksen. De spilte tre flotte sanger.

www.kil.no har blitt fornyet, så etter musikken ble vi geleidet gjennom det nye kil.no. De har gjort en god jobb, dere bør ta en titt!

Så kom selveste Tom Nordlie. Han snakket om hele stallen, og om den kommende sesongen. Det skal nevnes at Tom Nordlie er veldig flink til å snakke for seg, noe som merkes.

Til slutt, fikk vi litt informasjon om Bry Deg (si nei til narkotika) og hva de driver med. En imponerende holdningskampanje.Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud