Neste kamp
Stjørdals-Blink - Kongsvinger
13.07.2020, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Tromsø 0-2
06.07.2020, 18:00
Heder og ære…
…samt en aldri så liten fest!

Etter lørdagens kamp mot Bryne var sesongen 2008 over og klubben tok seg tid til en aldri så liten fest på restauranten til Hai. Også supporterklubben var også invitert, så vi stilte opp med 5 blide karer.

Vi er enige med Nordlie i at 13. plasser i Adeccoligaen ikke er noe å feire på Vinger, men vi tar gjerne en skål for høstens prestasjon med 6 strake 3-poengere og fornyet kontrakt. Det er tross alt bare snakk om uker siden vi lå håpløst fortapt i bunn av tabellen. Få av oss hadde vel særlig tro på mirakler, og det ble snakket om lokaloppgjør i 2009 på Flisa, av alle ting!

Mye glommavann har passert Gjemselund siden den gang, og inn kom plutselig en herre med navnet Tom Nordlie. Det var ikke bare en ny trener vi fikk inn når Tom kom til Vinger, hele media-norge fulgte også med på lasset, og brått var det nesten like mange tilskuere på Gjemselund under trening, som på kamp. De 3 hjemmekampene vi hadde under Nordlie trakk hver og en nesten 1000 tilskuere ekstra sett i forhold til resten av året, og t-skjorter av med Nordlie i ymse positurer gikk unna som varmt hvetebrød. Den ellers så rolige byen ble rett og slett til ett levende sirkus som vi ikke har sett maken til siden flommen i 1995.

Bak signeringen av Nordlie står som alle vet Glåmdal Bilsenter med Henrik Mohn i spissen. Vi er evig takknemlig for bidraget. Under lørdagens fest benyttet vi sjansen til å takke representantene fra Glåmdal Bilsenter, Henrik Mohn er uten tvil en ekte KIL-supporter, så dermed ble han selvfølgelig tildelt vår eminente hettejakke (samt litt annet supporter-stasj), noe som enhver ekte KIL-supporter nå bør ha skaffet seg.

Flere gaver skulle det også deles ut, og det var selvfølgelig ikke mulig å komme unna selve sjefen. Det er ikke alltid like lett å pønske ut hva du skal gi til folk, som sikkert har det meste fra før, men når det gjaldt gave til Tom så var planen at det måtte være noe vi selv kunne dra nytte av i ettertid. Litt grubling og forespørsler frem og tilbake ble det, men til slutt endte vi opp med å gi han en relativt fancy fyllepenn, belagt i 14k gull, som ser ut som dette:

…..baktanken med dette sier vel seg selv, det er bare å signere ny kontrakt med KIL, det skal i hvert fall ikke stå på utstyret. Vi har selv "prøvekjørt" pennen og skrevet "Tom Nordlie" på et papirark opptil flere ganger, så vi vet at den fungerer, og venter i spenning :-)

Det ble deretter delt ut både en fjørpenn og en gråblyant, uten at vi trenger gå i detaljer på sistnevnte. Morten Kristiansen har nå tatt over som sportslig leder i klubben. Han skal vel først og fremst jobbe med å dra inn nye spillere, samt forlenge kontrakter med eksisterende spillere. Dermed har vel han også brukt for en god penn. Jeg skal ikke garantere at den han fikk er så fordømt bra, men den kan kanskje gjøre nytten. Vi snakker i hvert fall om en fjørpenn, i passende rød farge, med tilhørende beholder for blekk hvor fjøren skal dyppes. Vi håper den bringer med seg hell og lykke i fremtidige signeringer!

Med dette ønsker vi i supporterklubben å takke KIL for invitasjonen, og spillere, ledere, trenere, sponsorer (både klubbens og våre egne) og frivillige hjelpere i KIL for årets sesong. Vi håper neste år fortsetter på samme måte som året ble avsluttet. Med andre ord ønsker vi oss masse poeng og Tom Nordlie som hovedtrener også i 2009!
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud