Neste kamp
Lillestrøm - Kongsvinger
21.09.2020, 18:00
Forrige kamp
Lillestrøm - Kongsvinger n - n
21.09.2020, 18:00
Glasskula: Bryne - KIL

I morgen spiller KIL sin siste kamp for sesongen. Og med tanke på hvilken begredelig sesong dette har vært, eller i allefall fram til Tom Nordlie kom, så skal det faktisk bli deilig med en liten pause nå. Nå fortjener samtlige spillere en pause etter den vanvittige snuoperasjonen som ble vist etter at Keiko kom til Gjemselund, og allerede om 5 måneder starter allerede en ny sesong, med helt blanke ark.Men før den tid tar KIL turen til Jæren for å møte et Brynelag som i likhet med KIL har hatt en skuffende sesong. Situasjonen har på flere måter vært lik hos begge klubber:

- Begge lag ble tippet som outsidere til opprykk
- En svak start på sesongen førte til at sentrale personer i begge klubber måtte ta sin hatt å gå.
- Hos KIL forsvant som kjent Thomas Berntsen etter at KIL hadde startet sesongen meget svakt. Hos Bryne forsvant Frode Olsen, som hadde en sentral posisjon i klubben. Trener Rolf Teigen har naturligvis også nesten møtt samme skjebne som trenerkollega Thomas Berntsen, men Teigen fikk fortsette sesongen ut.

Ingen hadde vel trodd at årets siste kamp på Jæren mellom KIL og Bryne muligens kunne bli avgjørende for hvem som rykker ned fra Adeccoligaen. Nå blir jo riktignok ikke denne kampen avgjørende for nedrykkskampen, for hvis vi ser bort ifra Hødd som har vært klare for nedrykk i flere uker, så står nedrykkskampen mellom Alta og Sandnes Ulf. Men i denne kampen kunne like gjerne Bryne og KIL også vært innblandet i. Heldigvis slippet vi en nervøs kamp på Jæren, der KIL MÅ ta poeng. Nå kan KIL slippe ned skuldrene.. I alle fall litt.

KIL har spilt mange kamper mot Bryne oppgjennom årene. Flere kamper på midten av
80-tallet, etterfulgt av en pause på 90-tallet, og etter dette igjen flere kamper etter årtusenskiftet. KIL har fram til nå spilt 10 bortekamper mot Bryne, der kun en av disse kampene har endt med seier til KIL, og den kom så seint som i fjor da KIL vant 2-1. Begge KILs mål i denne kampen ble scoret av en svenske som reiste hjem til Sverige etter fjorårssesongen for å konsentrere seg om treneryrket, nemlig Peter Lindau.

Når vi ser på tidligere hjemmeoppgjør mot Bryne, så har KIL en mye bedre statistikk, der KIL har vunnet 7 ganger, mens 3 har endt uavgjort, og 3 har endt med tap. Et av disse 3 tapene kom tidligere denne sesongen da Bryne vant 1-0 på Gjemselund.

Slik tror vi at KIL starter kampen mot Bryne i morgen:

Conny Månsson – Peter Samuelsson, Steinar Strømnes, Kai Olav Ryen, Patrick Holtet – Carl Erik Torp, Jonas Johansen, Ørjan Berg Hansen – Randall Brenes, Olav Tuelo Johannesen, Magnus Sylling Olsen.

Det har vært veldig stille fra KIL denne uka, derfor går vi utifra at alle disse spillerne er klare for kamp, og dermed ikke har pådratt seg noen skader siden tapet mot Sandefjord sist helg.

Denne kampen er nokså betydningssløs, og er heldigvis ikke avgjørende for hvor KIL spiller neste sesong. Vi tror denne kampen ender 1-1, der Randall Brenes scorer for KIL.
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud