Stabæk, Nadderud
04.05.2024
KIL - Sandefjord 0-3 (0-1)
Det skulle ikke bli 7 på rad...

Etter kampen kåret KIL supporterklubb årets beste spiller, som hadde blitt avgjort ved en nettavstemning. Vi ønsker å gratulere Ørjan Berg-Hansen med seieren!
Drøye 1300 tilskuere hadde møtt opp på gjemselund for å se KIL mot Sandefjord. KIL hadde allerede sikret seg plassen i første divisjon, men kampen var alikevel spennende. Det endte i tap, noe som var i grunn ufortjent.
I det første minuttet skyter Magnus Sylling Olsen ballen i tverra på helvolley. En ball som lett kunne ha gått inn! Men stillingen er fortsatt 0-0.
KIL har et stødig overtak, men får ikke produsert så mange sjanser. De er hakket over Sandefjord. Alikevel, etter 20 minutter spilt, skårer Sanfefjord 0-1 målet. Ufortjent, ja.
KIL fortsetter å trykke på, men Sanfefjord svarer litt mer nå. KIL har fortsatt et overtak, og bare minutter før slutt skyter Olav Tuelo ballen i stolpen. Nok en sjanse som kunne ha gått i mål.
Dessverre går det ikke, og omgangen ender ufortjent 0-1. I blant har man ikke marginene på sin side.
KIL fortsetter begynnelsen av andre omgang med trøkk, og puttern nesten i de første minuttene. Trøkket blir det satt en liten stopper for i det 54. minutt, da Sandefjord skårer 0-2 målet.
De prøver litt fortsatt, men det blir mer håpløst når Sandefjord gjør stillingen til 0-3 i det 73. minutt.
Bortsett fra et tverreskudd av Carl Erik Torp, så skjedde det ikke stort flere sjanser. Kampen ender 0-3, litt ufortjent.