Stabæk, Nadderud
04.05.2024
KIL - Løv/Ham 1-0 (0-0)
...

1712 tilskuere hadde møtt opp på gjemselund i dag for å se KIL spille mot Løv/Ham. KIL lå 4 poeng over streken før denne kampen, og 7 poeng nå, men da med tanke på at Alta ikke har spilt enda.

Men det var ikke hvilken som helst KIL kamp. Alle som kom kjørende med John Deere-traktorer fikk gratis inngang. Jan Erik Olssens orkester spilte både før kamp, og i pausen. Og ekstra godt smaker det når KIL også vinner.

Men det var ikke så enkelt for KIL. Målet kom ikke før i det 83. minutt. Patrick Holtet legger inn på et frispark, og Peter Samuelsson nikker ballen sikkert i mål. Flere mål blir det ikke, og KIL vinner kampen 1-0.

[k]Målscorer Peter Samuelsson[/k]

Løv/Ham var heller ikke langt unna å score. I første omgang må en KIL spiller redde ballen på streket med hodet, og etter det klarer Løv/Ham å nikke over på åpent mål. Litt flaks må man jo ha i blandt.

Ellers var det ikke så mange andre nevneverdige sjanser. Flere KILspillere fikk prøvd skuddfoten, men ingen gikk i mål. Kampen endte 1-0, fortjent.