Neste kamp
Lillestrøm - Kongsvinger
21.09.2020, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Åsane 2-4
14.09.2020, 18:00
Glasskula: KIL - Notodden
Etter en spennende uke, der det endelig har begynt å skje litt når det gjelder ny trener, så er det klart for ny KIL kamp. Etter 2 bortekamper, er Gjemselund endelig det stedet hvor det igjen skal spilles om poeng.Det er Notodden som tar turen til Gjemselund på søndag. Og det er et lag som har imponert stort denne sesongen. Laget ligger på en meget imponerende 5.plass så langt i Adeccoligaen. Og sesongen kan meget gjerne ende i opprykk, da laget ligger kun 2 poeng bak Hønefoss som innehar kvalikplassen.

Ikke mange hadde trodd at Notodden skulle levere en slik sesongen, da serien ble sparket i gang. Og i alle fall ikke da deres toppscorer Kenneth Kvalheim forsvant til Moss. Men Notodden har virkelig gjort spådommene til skamme, og i stedet for å kjempe mot nedrykk, så kjemper laget altså for opprykk.

Sist kamp som ble spilt mellom Notodden og KIL endte med 4-2 seier til Notodden. Målscorere for KIL i denne kampen var Sverre Digerud og Fredrik Nilsen. I fjor vant KIL både hjemme og borte mot Notodden. Skal KIL gjenta noe av dette, så er det nesten nødt til å bli 3 poeng til helga!

Hva slags lag stiller KIL til denne kampen?

Conny Månsson – Peter Samuelsson, Jonas Johansen, Kai Olav Ryen, Steinar Strømnes – Glenn Atle Larsen, Lars Erik Fremming, Ørjan Berg Hansen, Magnus Sylling Olsen – Randall Brenes, Andreas Kristofferson.

Notodden har en meget god spiller på topp som heter Fabian Tyler. Han er med sine 11 mål, en av de spillerne som har scoret flest mål denne sesongen. Han må rett og slett stoppes på søndag. Og hvis så skjer, så kan det hende at det blir viktige poeng på KIL.

Ingen tvil om at denne kampen blir tøff. Om det er på grunn av det som skjer på Gjemselund om dagen vet vi ikke, men glasskula er optimist. Vi tror denne kampen ender 2-1. Jonas Johansen putter på straffe, mens Andreas Kristofferson scorer sitt første mål for KIL.

Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud