Neste kamp
Stjørdals-Blink - Kongsvinger
13.07.2020, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Tromsø 0-2
06.07.2020, 18:00
Glasskula: Nybergsund/Trysil - KIL
Til helga er det klart for hedmarks-derby, og siden Nybergsund/Trysil allerede har besøkt Kongsvinger og Gjemselund denne sesongen, så kan ikke det bety annet enn at KIL tar turen til det lille tettstedet Nybergsund denne helga.


Til helga er det klart for hedmarks-derby, og siden Nybergsund/Trysil allerede har besøkt Kongsvinger og Gjemselund denne sesongen, så kan ikke det bety annet enn at KIL tar turen til det lille tettstedet Nybergsund denne helga.

Nybergsund/Trysil er det laget som har imponert undertegnede mest, gjennom de siste årene. Laget lå lenge i 2.div og var et topplag som kjempet lenge om opprykk. Den siste sesongen endte med opprykk til Adeccoligaen. Men ikke nok med det: Laget viste seg også frem ved å spille seg helt fram til en kvartfinale i NM. Men der ble det bråstopp etter å ha tapt 6-1 mot Haugesund. Men uansett en meget sterk prestasjon med tanke på at lagene Nybergsund slo ut blant annet var Fredrikstad og Vålerenga.

Nybergsund har flere gode spillere, der det er verdt å nevne Håvard Storbæk, Kim Ojo, Jonas Bergman, Lars Eirik Bredvold og Mirza Durakovic. Det kan også nevnes at Nybergsund har ikke ukjente Bjarne Kortgaard Ingebretsen i stallen. En annen kjenning for oss KIL supportere er selvsagt Are Brodtkorp. Nordlendingen forlot KIL etter 2004 sesongen, og etter en tur hjem til Nord-Norge, så havnet han igjen i Hedmark – Denne gangen da Nybergsund/Trysil. Media skrev for noen uker siden at han var fristilt fra kontrakten med Nybergsund, så hvor den tidligere KIL spilleren har gjort av seg nå er ikke godt å si.

Nybergsund har etter den forrykende sesongen i fjor, møtt den tøffe hverdagen i Adeccoligaen. Og laget ligger vel akkurat i grenseland, til at man kan si at laget klarer seg, og dermed får spille i Adeccoligaen neste sesong også. Men laget har sluppet inn veldig mange mål den siste tiden, som toppet seg med 1-6 borte mot Hønefoss sist helg. Derfor møter nok KIL et revansjesugent lag på søndag.

Men når det er sagt, så er det ingen grunn til at KIL ikke skal være det samme. Det var en skuffet KIL gjeng som tapte stort mot Moss på Gjemselund, og ikke nok med det, men det var nok heller ikke noe morsomt å være KIL spiller (ei heller supporter) da Nybergsund vant 2-0 på Gjemselund tidligere denne sesongen. Det er på tide å hevne dette, og første sjanse er allerede nå til søndag!

Når det gjelder søndagens KIL lag, så er det en del ting som gjør at det er litt usikkert. Tuelo Johannesen er så vidt vi vet fortsatt ute med sin strekkskade, mens Carl Erik Torp var klar igjen etter skade til Moss-kampen, dessverre ble han igjen skadet på oppvarminga, men han er nok i motsetning til Tuelo klar til søndagens kamp. En spiller vi allerede nå kan avskrive til Nybergsund kampen (i alle fall som spiller) er Magnus Sylling Olsen. Han fikk sitt 5 gule kort for sesongen, under kampen mot Moss og er ute med karantene til Nybergsund/Trysil kampen.

I går kom beskjeden om at Andreas Kristofferson er klar for klubben, og trener Morten Kristiansen bekrefter ovenfor Glåmdalen at han går rett inn på laget. Det skal bli utrolig spennende å se KILs nyeste spiller.

Slik tror vi laget blir:

Conny Månsson – Peter Samuelsson, Johan Nilsson Guiomar, Kai Olav Ryen, Fredrik Nilsen – Glen Atle Larsen, Steinar Strømnes, Carl Erik Torp, Ørjan Berg Hansen – Andreas Kristofferson, Randall Brenes.

Så var det selvfølgelig denne rundens tips. Hvordan ender denne kampen? Glasskula forventer en tøff og en hard batalje.. Nybergsund har et par uavgjort resultater den siste tiden på hjemmebane (+ en seier mot Alta). Og dette kan også like gjerne ende uavgjort. Men vi velger å tro at KIL stikker av gårde med alle poengene.

Brenes og Kristofferson scorer tidlig i kampen for KIL, mens en Nybergsund spiller finner veien til nettmaskene da klokka runder 85 minutter, og kampen ender da 2-1 til KIL.

Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud