Neste kamp
Kongsvinger - HamKam
25.09.2020, 20:30
Forrige kamp
Lillestrøm - Kongsvinger 2-0
21.09.2020, 18:00
Glasskula: KIL - Moss
Allerede om et par dager er det klart for ny kamp. Denne gangen mot Moss. Skal KIL hevne det bitre "poengtapet" mot Moss tidligere i sesongen?


Kampene kommer veldig tett om dagen, og allerede førstkommende søndag kommer Moss til Kongsvinger. Dette er en kamp der KIL har mulighet til å ta hevn over Moss.

KIL hadde som alle vet en svært trist start på denne sesongen. Og hadde enda ikke vunnet da man tok turen til Moss 1. juni. Takket være en scoring fra Jonas Johansen ledet KIL kampen lenge. Men ikke lenge nok.. Rett før dommeren kunne blåse av kampen for full tid, utlignet Moss. Og KIL måtte konstantere at den første seieren for sesongen heller ikke kom mot Moss. 1.poeng mot Moss var før kampen greit, men etter å ha ledet til det gjenstod et par minutter av kampen, så var det utrolig surt at KIL ikke tok med seg alle poengene hjem til Kongsvinger igjen.

Moss spilte borte mot Hødd i midtuken, og det ble en målfest av de sjeldne. Hele 5 ganger måtte Hødd sin keeper plukke en ball fra nettet, og kampen endte med 5-1 seier til Moss.

KIL på sin side har gjennom de 2 siste kampene vist oss ”gode gamle KIL”. Det har ikke vært mange oppturene etter at den første seieren for sesongen kom mot Sogndal rett før ferien. Men mot Start på søndag leverte KIL årsbeste, og kunne faktisk stått igjen med alle 3 poengene, men som alle vet, så ble det kun 2-2. Og ikke nok med en god kamp mot Start, så var det utrolig deilig og ikke minst veldig viktig med seier borte mot Ulf på onsdag.

Noen store forandringer fra Sandnes Ulf kampen, til søndagens kamp tror ikke glasskula at det blir. Olav Tuelo Johannesen hadde nok vært selvskreven, men i skrivende stund er han fortsatt ute med sin strekkskade. Carl-Erik Torp spilte nesten hele kampen mot Sandnes Ulf, men i løpet av kampen pådro han seg en skade, og det spørs vel om mannen som scoret KILs første mål mot Ulf blir klar til Moss kampen.

Glasskula tror følgende spiller fra start mot Moss:

Conny Månsson – Johan Nilsson Guiomar, Jonas Johansen, Kai Olav Ryen, Fredrik Nilsen – Magnus Sylling Olsen, Lars Erik Fremming, Steinar Strømnes, Ørjan Berg Hansen – Sverre Digerund, Randall Brenes.

Som noen vil se så har glasskula satt Peter Samuelsson på benken. Peter har gjort det veldig bra på en veldig uvant plass, men til denne kampen ønsker glasskula å se Jonas Johansen tilbake i midtforsvaret igjen, som igjen fører til at Johan Nilsson Guiomar må ta til takke med høyrebacken igjen.

Hvordan ender så denne kampen? Som tidligere nevnt så vant Moss borte mot Hødd i midtuken, men før der igjen så ble det et skuffende tap mot Sandnes Ulf hjemme. KIL på sin side har imponert den siste tiden. Vi tror på en målrik kamp, der KIL vinner 4-2, takket være scoringer fra Randall Brenes (3) og Magnus Sylling Olsen.
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud