Neste kamp
Kongsvinger - HamKam
25.09.2020, 20:30
Forrige kamp
Lillestrøm - Kongsvinger 2-0
21.09.2020, 18:00
Glasskula: Sandnes Ulf - KIL
Mens vi fortsatt gleder oss over Randall Brenes sin debut mot Start i helgen, er det allerede i morgen klart for ny kamp. Turen denne gangen går til Sandnes.


Sandnes Ulf har hatt en flott sesong, og med 20 poeng, ligger laget på en 11.plass så langt. Imponerte stort med å vinne 4-2 borte mot Moss i helga.

Det er optimisme å spore på Gjemselund om dagen. Randall Brenes gir grunn til håp om bedring for KIL, og fortsetter den innlånte glimt spilleren det han viste mot Start, så kan dette bli en veldig morsom høst for KIL og oss supportere. Ikke bare scoret han, en og to ganger mot Start, men han viste faktisk oss også at han har teknikk.

Siste kampen som ble spilt mellom Sandnes Ulf og KIL, var på Gjemselund i starten av juli. Og de få som fant veien til stadion til denne kampen var vitne til en forholdsvis kjedelig kamp, som endte målløs.

Hva slags lag stiller så KIL med til denne kampen?

(4-4-2:)

Conny Månsson – Steinar Strømnes, Johan Nilsson Guiomar, Kai Olav Ryen, Fredrik Nilsen – Magnus Sylling Olsen, Carl Erik Torp, Ørjan Berg Hansen, Kristian Jahr – Sverre Digerud, Randall Brenes.

Olav Tuelo Johannesen er i følge kil.no fortsatt ute med skade, og det samme er Jonas Johansen. Selvskrevne på bakgrunn av de nevnte skadene og innsats sist kamp er Sverre Digerud og Randall Brenes. Sistnevnte scoret begge KILs mål mot Start, og glasskula blir i alle fall ikke overrasket hvis han også scorer mot Sandnes Ulf.

Vi tror Sandnes Ulf åpner med å presse KIL høyt, og at KIL tar over mer og mer utover i kampen. Takket være scoringer fra Magnus Sylling Olsen og Randall Brenes vinner KIL denne kampen 2-1.
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud