Kongsvinger - Mjøndalen 1 - 0
24.03.2024, 15:00 Treningskamp
Poengdeling mot start
Kampen endte 2-2 på gjemselund...

Drøye 700 tilskuere hadde møtt opp på gjemselund for å se KIL spille mot Start i regnet. KIL med en ny spiller på lur, Randall Brenes, som skulle gjøre det veldig bra denne kampen. 2 mål i debuten er ingenting å kimse av.

Men det så mørkt ut. Etter bare 7 minutter får Start et frispark ikke langt fra 16. meteren, men med vinkel. Ballen blir lagt inn, og en umarkert Startspiller kan bare lempe ballen inn, og stillingen står 0-1.

Til tross for at KIL styrer kampen, klarer Start å putte inn enda et mål. Heading og i mål. 0-2 på gjemselund.

Det ser nå enda mørkere ut, men som et lys får KIL en straffe. Randall Brenes, nykommeren, får lov til å ta den, og putter den hardt og lavt i ene hjørnet. KIL reduserer til 1-2!

Det ser ikke så mørkt ut lenger nå, og KIL er tilbake igjen. KIL fortsetter å styre omgangen, men dessverre ikke nok til å utlikne. Omgangen ender 1-2.

Andre omgang starter jevnere. KIL hadde ikke dommeren på sin side, og fikk mange ymse frispark mot seg, og skulle heller hatt noen selv og.

Og når frustrasjonen over dommeren er på topp hos KIL supporterne, klarer endelig noe å roe dem ned. Randall Brenes skårer sitt andre mål for dagen! 72. minutter spilt, og Ørjan Berg-Hansen går alene forbi flere spillere, før han legger den 45 grader til Randall, som står ved åpent mål. Da er det bare for han putte den inn! KIL har utliknet til 2-2.

Begge lagene har lyst til å sette inn det avgjørende målet, men ingen klarer det. Kampen ender 2-2, hvor KIL egentlig hadde fortjent seier. Man har ikke alltid marginene på sin side.