Neste kamp
Stjørdals-Blink - Kongsvinger
13.07.2020, 18:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Tromsø 0-2
06.07.2020, 18:00
Folkets spiller - Gi ditt bidrag:
Kontonummer: 1840.11.07270


Endelig skjer det noe i Vinger, og KIL Supporterklubb ønsker også å bli med på aksjonen!

Det hele startet opp med at Glåmdal Bilsenter og Sparebanken Hedmark ønsket å bidra økonomisk til å styrke spillerstallen før høstens viktige kamper. Stafetten fortsetter, og vi kan nå lese i avisa at også Statoil i Kongsvinger har meldt seg på – BRA!

De store summene er det nok i hovedsak næringslivet i distriktet som kan bidra med, og vi håper mange lokale bedrifter henger seg på stafetten. Også privatpersoner kan bli med, noe også Henning Danielsen oppfordrer oss til i sin blogg på glomdalen.no. I tillegg er aksjonen opprettet som en egen "event" på Facebook, nesten 1000 personer har til nå blitt invitert, og flere ser ut til å komme med bidrag – BRA!

Sist det var "folkeaksjon" på Vinger lå vi også i fare for å rykke ned fra landets nest høyeste divisjon. Den gang var situasjonen mer dramatisk rent økonomisk, men sportslig var vi i samme sumpen som nå. En stor forskjell fra den gang er at vi nå har mye bedre tid på å få orden på resultatene. Etter søndagens kamp mot Notodden har vi bare kommet halvveis i årets serie, så vi har nok av tid på oss til å få rettet på situasjonen. Men, det er liten tvil om at noe MÅ SKJE, så denne aksjonen er hjertelig velkommen.

Vi kan neppe forvente oss at store verdensstjerner ruller inn på Gjemselund i begynnelsen av august, men noe kvalitet må vi kunne forvente å få inn. Det viktigste er uansett at de gutta vi allerede har i stallen finner tilbake til sitt vanlige nivå. VI VET at de er bedre enn det de har fått vist til nå i år, det vet de nok godt selv også, det sitter i hodet.

Som nevnt ønsker også vi å gi vårt bidrag i aksjonen, beløpet vi kommer med er ikke helt klart på nåværende tidspunkt. Vi må først få rotet litt rundt i alle kroker og kriker vi har penger liggende for å se hva vi klarer. Jeg regner med at aller våre medlemmer er enige i at dette er et greit formål for oss å bidra på? Som klubbens eneste supporterklubb er det vel ganske naturlig, vi er til for å støtte klubben i vårt hjerte!

Et annet lite bidrag har vi også til aksjonen, i samarbeid med Purehelp.no. Som noen av dere kanskje husker kjørte vi en auksjon av signerte spillertrøyer ved årsskiftet. Overskuddet gikk til Kongsvinger Sykehus for innkjøp av nye senger til fødeavdelingen. Purehelp.no stakk av med 4 av trøyene i denne auksjonen. Disse blir nå "donert" til den pågående aksjonen. Det vil si at 4 stk av de som har satt inn penger på Kils kontonummer blir trukket ut og får hver sin signerte trøye.

Så en liten oppfordring helt til slutt:

Klubben er allerede i gang med å vurdere nye spillere. Spillermarkedet åpner 1. august, innen den tid bør det helst være nye spillere på gang, eller i det minste ganske tidlig ut i august. Det er derfor ingen grunn til å sitte og gruble, KIL trenger pengene raskt.

GI DITT BIDRAG TIL FOLKETS SPILLER NÅ!

KONTONUMMER: 1840.11.07270Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud