Kongsvinger - Mjøndalen 1 - 0
24.03.2024, 15:00 Treningskamp
KIL er Adeccoligaens dårligste lag
Ikke Nybergsund, som KIL-trener Øyvind Eide fastslår. Det ble med enda et tap mot de nyopprykkede Trysilingene.

Men det så ut til å gå bra for KIL, i alle fall bedre enn på lenge. Gutta hang med fra start av, og skapte småsjanser og cornere. Men den som skulle få hull på byllen, var Kim Ojo på Nybergsund. Etter 13 minutter kommer det et aldri så lite spesielt innkast av Åsnesgutten Lars Eirik Bredvold. Dette skaper klabb og babb i KIL-boksen, og dessverre får Ojo stå helt alene og putte ballen i mål.

KIL kommer seg likevel mer med utover kampen, og gir ikke opp med en gang. Positivt med tanke på at laget tidligere år har gitt opp da man har fått et mål i mot.

Det står 1-0 til Sundet i til pause. Kanskje ikke den mest fortjente ledelsen, men scorer man mål, så scorer man mål.

Andreomgang starter på verst tenkelig vis. Nok en gang et fancy innkast av Bredvold skaper enda mer klabb og babb i feltet. Kapten Duracovic kommer seg til slutt løs og setter ballen enkelt i nettmaskene. Nå sto det plutselig 2-0, og vi ser at et skadeplaget KIL ikke helt henger med. Både Samuelsson og Johansen må byttes fordi de har vondt - ikke bra, med tanke på at stallen har nok skader fra før.

Det blir med de to målene i mot. KIL jobber bedre enn på lenge, og kjemper tappert om å få scoring, men ineffektivitet og små marginer gjør at gutta fremdeles ikke får åpnet målkontoen sin.