Neste kamp
HamKam - Kongsvinger
03.07.2020, 20:30
Forrige kamp
HamKam - Kongsvinger n - n
03.07.2020, 20:30
Glasskula KIL - Nybergsund
Noen vil kanskje kalle helgas kamp \"lokalderby\" men ..

i følge gulesiders kartsøk er det hele 15,5 mil mellom Kongsvinger og bygda Nybergsund.

Isåfall blir de fleste østlandskampene \"lokalderbyer\" for KILs del. Lag som Moss og Hønefoss ligger faktisk nærmere Kongsvinger enn Nybergsund gjør. Glasskulas oppgave er dog ikke å bevege seg inn i geografibransjen. Høyden på Trysilfjellet må derfor de eventuelt interesserte finne ut av selv.

Lagene har møttes fire ganger i serien, alle gangene i de tragiske årene i 2. divisjon, 2002 og 2003. Meget jevnt har det vært mellom lagene i seriespillet. Hjemme på Gjemselund har det blitt en uavgjort og ett tap for KILs del. I Nybergsund har det blitt en seier til KIL samt en uavgjort i serien. (www.fozzum.com/kil er som vanlig kilde til interessant statistikk)

Sundets debutsesong på nest øverste nivå her i landet må sies å ha gått over all forvantning. Noe ustabile har man vært, men 17 poeng etter 13 kamper er slett ikke verst.

Glasskula skal ikke bruke tid på å dvele ved KILs tabellposisjon og resultater så langt. Vi velger heller å se framover. På skadefronten ser det ikke allverdens lyst ut. Guiomar, Digerud, Tuelo, Torp og Larsen er i følge kil.no(Pr 18.7.) ikke spilleklare til helga.

Hvem vil da starte for KIL?
I mål er Conny Månsson selvskreven.

De fire bak gir seg selv selv om de ikke burde det etter Hønefoss kampen. Null konkurranse i denne lagdelen med Guiomar borte gir følgende fire bak: Strømnes, Johansen, Ryen og Nilsen. Ettersom ingen av de kan vrakes satser vi på at de tar en grusom hevn etter forrige match. Vi vet alle at disse fire er mer enn gode nok til å slå hardt tilbake.

De tre på midtbanen gir seg vel også selv. Torp er sårt savnet, Holtet er definitivt ikke sentral midtbanespiller, og Strømnes må ned på backen. Berg Hansen, Fremming og Sylling Olsen blir derfor de tre sentralt.

På kant kommer de to som faktisk skal få lov til å være fornøyde med seg selv etter Hønefoss kampen: Jahr og Moen. Jahr tok virkelig vare på sjansen han fikk og var trolig KILs beste mot Hønefoss. Moen viste også mye positivt da han var involvert og han viste også at han har lyst til å spille for KIL.

På topp får Peter Samuelsson fornyet tillit. Koffeld er ikke 100% klar etter skadefraværet og Digerud er som nevnt syk. Mangel på konkurranse altså, men vi tror mål-Peter slår tilbake.

På benken får vi da Eriksen, Holtet, Krogh, Koffeld og Makumbu.

Dette er et lag som skal være godt nok til å gi Nybergsund en real fight på Gjemselund. Tøftspillende Sundet skal få problemer med å holde en hel kamp mot et revansjelystent KIL-lag. Et KIL på nivå med hjemmekampen mot Sogndal kommer til å skape 5-6 sjanser og score to ganger. Mål-Peter og Andreas Moen putter. Forsvarsrekka til KIL og den defensive arbeidsinnsatsen til midtbanen tar seg betraktelig opp siden sist noe som fører til at KIL holder nullen. 2-0 til KIL altså.Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud