Stabæk, Nadderud
04.05.2024
Hønefoss - KIL 4-0 (1-0)
Igjen skulle det bli tap..

Over 800 hadde møtt opp på den ikke så store stadion i Hønefoss for å se Hønefoss – KIL. KIL-supporterne hadde varmet opp med «gjemselund gråter» og hadde derfor et stort håp om seier. Slik skulle det da altså ikke bli.

Kampen startet egentlig ganske jevnt. Hønefoss fikk tidlig en del cornere, men ettersom KIL hadde tre spisser oppe, turte ikke Hønefoss å sende mer enn fire spillere på hver corner.

Etter hvert begynner KIL å komme i gang, og får blandt annet en nikk i tverrliggeren, og et skudd som suser akkurat til side for keeper.

Hønefoss er ikke helt tamme foran KIL sitt mål de heller, men Conny Månsson viser at han har kontroll foran buret.

Dommeren var ikke helt i form i dag. Etter en halvtime spilt skyter en hønefosspiller ballen i nettveggen. Dommeren klarer å dømme en corner av dette, og Hønefoss lurer KIL med å ta en kort variant. Dette ender i skudd, som også ender i mål. 1-0 til Hønefoss.

KIL gir seg ikke og presser på, men omgangen ender alikevel 1-0 til Hønefoss.

Andre omgang begynner, og begge lagene er ivrige foran mål. Ivrigest er dessverre Hønefoss, og putter ballen i mål etter bare 10 minutter ut i omgangen. Stillingen er nå 2-0 til Hønefoss.

Denne skåringen gjør KIL ivrige på mål, men denne iveren synker gradvis så lenge kampen går. På en halvtime skårer ingen av lagene noen mål, og det virker ikke som KIL lenger har lyst på å skåre.

I det 88. minutt skårer Hønefoss sitt tredje mål mot KIL. Og bare for å være leie, putter de likesågodt ett på overtid også. Kampen ender 4-0 til Hønefoss.