Neste kamp
Lillestrøm - Kongsvinger
21.09.2020, 18:00
Forrige kamp
Lillestrøm - Kongsvinger n - n
21.09.2020, 18:00
Glasskula: Hønefoss - KIL
Da er det klart for bortekamp, og KIL tar turen til Buskerud. Og vi stiller oss nok engang spørsmålet: ”vil det snu nå?”.


Hønefoss har hatt en veldig fin sesong så langt, og faktisk har ”hønene” gjort det såpass bra at man kan kalle dem en outsider til å rykke opp denne sesongen. Laget ligger på en 6.plass og med kun noen få poeng opp til lagene som ligger på opprykksplassene, så skal det bli spennende å se hva Kjetil Byfuglien og hans menn klarer til slutt.

Tidligere Lyn og Hønefoss spiller Ole Bjørn Sungot, ble valgt til ny trener etter fjorårssesongen, etter at Kjell Sverre Hansen Wold ble sparket etter en laber sesong.

Spillere som ankom Hønefoss før denne sesongen var:

Magnus Ueland, Sigmund Grøterud, Christopher Leonidas Olsen, Fridtjof Seeberg, Alexandr Dmitrijev og Madiou Konate.

Av disse så registrerer man selvsagt midtstopper Magnus Ueland og tidligere Molde spiller Madiou Konate, som tidligere har vist at han vet hvor målet står, noe han delvis har bevist i år, med sine 3 fulltreffere. En annen spiller som vet hvor målet står, er spiller nr 9 på Hønefoss og heter Lars Lafton. Han har så langt denne sesongen scoret 5 mål.

En annen ting som kan være verdt å merke seg: Det er ikke bare Kjetil Byfuglien som har gått fra KIL og til Hønefoss etter årtusenskiftet, det samme gjorde jo mannen som ikke skulle ta skjegget før KIL tapte en kamp – Håkon Wibe-Lund. Men i motsetning til Kjetil så er ikke Håkon lenger Hønefoss spiller. Men han er faktisk toppspillerutvikler i klubben!

Glasskula tror at følgende KIL spillere er å finne fra start mot Hønefoss på Søndag:

Conny Månsson – Johan Nilsson Guiomar, Jonas Johansen, Kai Olav Ryen, Fredrik Nilsen – Carl Erik Torp, Steinar Strømnes, Ørjan Berg Hansen – Patrick Holtet, Peter Samuelsson, Olav Tuelo Johannesen.

Torp var vel på nippet til å bli klar til den målløse kampen mot Sandnes Ulf sist uke, men ble altså ikke klar etter å ha slitt med skade en stund. Men nå tror vi at han blir klar til kamp. Tuelo Johannesen måtte gå ut i andre kampen på rad, forrige helg, men vi tror han i likhet med Torp er klar til kampen mot Hønefoss.

En som dessverre ikke blir å se i Hønefoss på søndag, i alle fall ikke som spiller, er Magnus Sylling Olsen som soner karantene, etter at han pådro seg nok et gult kort mot Sandnes Ulf. Derfor tyder det på at Patrick Holtet får starte i stedet for Sylling.

Hvordan ender kampen? Vi tror denne kampen blir veldig tøff, tross i at KIL senest på Høsten i fjor (siste serierunde) knuste Hønefoss 5-0. Mye har skjedd siden den seieren, og Hønefoss har hatt en fin sesong så langt.

Glasskula er pessimist denne gangen:

Hønefoss – KIL: 3-1

Hønefoss leder lenge 3-0, før Berg Hansen scorer trøstemålet mot slutten.
Så er det bare å håpe at glasskula tar feil, ikke noe hadde smakt bedre enn poeng borte mot Hønefoss!
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud