04.05.2024
KIL - Sandnes Ulf 0-0
Det skulle bli målløst på Gjemselund..

Bare 519 tilskuere hadde møtt opp på Gjemselund i regnværet for å se KIL spille mot Sandnes Ulf. Sandnes Ulf med 8 poeng foran KIL, og KIL med to tap bak seg, gjorde det ikke lettere for KIL mentalt sett.

Men kampen starter alikevel i KILs favør. Keeperen til Sandnes Ulf har problemer med det våte underlaget, og KIL utnytter dette ved å prøve seg på noen skudd. Nærmest er Magnus Sylling Olsens sitt skudd som spretter ut fra tverra.

Sandnes Ulf begynner å ta seg sammen hever nivået. Sandnes Ulf kommer mer og mer på KILs banehalvdel, og får også skutt. Conny Månsson redder noen veldig bra redninger og holder KIL inne i kampen.

Ingen av lagene klarer alikevel å score, og stillingen til pause ender 0-0.

Sandnes Ulf virker friskest i starten av andre omgang. Igjen gir de Conny noe å bryne seg på, men Conny holder nullen. KIL kommer ikke til de store sjansene, og har egentlig problemer med å få utrettet noe i det hele tatt.

Til tross for alt dette klarer alikevel KIL å «score». Ørjan Berg Hansen skyter i mål, men målet blir annulert av uvisste årsaker. Stillingen står fortsatt 0-0.

Etter dette skjer det ikke mye spennende. KIL får et frispark fra en farlig posisjon, men Patrick Holtet skyter den skyhøyt over. Kampen ender 0-0.