Neste kamp
Stjørdals-Blink - Kongsvinger
13.07.2020, 18:00
Forrige kamp
Stjørdals-Blink - Kongsvinger n - n
13.07.2020, 18:00
Glasskula: Moss - KIL
Søndag tar KIL turen til Østfold for å møte Moss på Melløs. Et mosselag som har vist muskler i sesonginnledningen og som innehar kvalifiseringsplassen.


Søndag tar KIL turen til Østfold for å møte Moss på Melløs. Et mosselag som har vist muskler i sesonginnledningen og som innehar kvalifiseringsplassen.

Dette er Moss sine resultater så langt denne sesongen:

Sandnes Ulf – Moss: 2-2
Moss – Hødd: 2-2
Moss – Sandefjord: 3-1
Sogndal – Moss: 2-2
Moss – Notodden: 1-1
Hønefoss – Moss: 1-0
Moss – Nybergsund Trysil: 2-1
Sarpsborg Sparta – Moss: 1-2

En sterk sesonginnledning der de gule kråkene har kapret 13. poeng, og som tidligere nevnt, har plassert seg på en veldig sterk 4.plass (kvalik).

Gode i før pause – Svake etter pause:

KIL klarte som kjent 2-2 hjemme mot Haugesund sist søndag. Hadde det vært litt rettferdighet på Gjemselund da, så ville KIL ledet med mer enn 1-0 til pause. KIL spilte meget godt før pause, men etter pausen var det Haugesund som spilte best, og kunne først redusere forså å gå opp i ledelsen. Heldigvis for oss ble det i alle fall 1.poeng til slutt.

Men KIL bør så absolutt ta sin første seier snart. Vi ligger fortsatt sist i Adeccoligaen, og med noen poeng opp til sikker plass, så hadde det smakt godt med 3 poeng borte mot Moss på søndag. Og for at KIL skal ta sin første seier (i serien) denne sesongen, så er det viktig med 2 gode omganger.

Slik er historikken bak oppgjørene mellom KIL og Moss tidligere:

KIL har hatt et godt tak på Moss de siste årene, ikke bare på Gjemselund, men også på Melløs. I 2005 i Moss vant hjemmelaget 2-1, mens KIL vant både i 2006 og 2007, henholdsvis 2-1 og 3-1.

[k]På Gjemselund har forøvrig KIL vunnet hele 8 av de 10 siste mot Moss.[/k]

Glasskula tror følgende før den 9. serierunden:

[u]Følgende KIL spillere spiller fra start mot Moss:[/u]

Fredrik Eriksen - Johan Nilsson Guiomar, Jonas Johansen, Kai Olav Ryen, Fredrik Nilsen – Ørjan Berg-Hansen, Carl Eric Torp, Steinar Strømnes – Magnus Sylling Olsen, Sverre Digerud, Olav Tuelo Johannesen.

Glasskula tror altså at unge Sverre Digerud får sjansen fra start mot Moss. Peter Samuelsson varmer da benken. Ellers er det, det samme laget som spilte uavgjort mot FK Haugesund for få dager siden.

Slik tror vi kampen ender: Moss – KIL: 2-3
Målscorere for KIL: Sverre Digerud, Magnus Sylling Olsen og Olav Tuelo Johannesen.

Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud